PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Când se încălzeşte

PROGNOZA METEO. Vremea va continua să fie rece şi Joi, iar începând de vineri temperaturile vor creşte uşor.

RomaniaTV.net
19 dec. 2018, 14:13
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Când se încălzeşte

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Vremea va fi rece, local geroasă în nordul, centrul și nord-estul țării și doar izolat în rest, cu temperaturi minime între -14 și -2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -18 grade. Cerul va fi variabil în zonele înalte de relief, însă în cele joase vor fi înnorări persistente și pe arii restrânse ceață, asociată cu chiciură și trecător fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în sudul Banatului și zona montană aferentă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI  va fi rece, cu valori termice în scădere, astfel că minima va fi de -6…-4 grade. Cerul va fi mai mult noros, vor mai fi posibile fulguieli și ceață, iar vântul va sufla slab.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va continua să fie rece, geroasă în orele dimineții mai ales în nord și centru, iar noaptea, izolat, cu precădere în sud-estul Transilvaniei și în dealurile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade in Transilvania și 3 grade in zonele de deal din Bant si Sucarpatii de Curbura , iar cele minime, în general, între -14 și -2 grade. Se va menține nebulozitate de tip stratiform în zona joasă de relief din sudul și estul țării, pe suprafețe mici cu ceață și chiciură, iar trecător fulguieli. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales seara și noaptea în vest și nord-vest, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații mixte și depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și la munte spulberând zăpada.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va menține rece. Va fi nebulozitate joasă și, mai ales noaptea, se va semnala ceață și chiciură. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -8…-6 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Valorile termice vor marca o ușoară creștere, care se va resimți în special în zonele deluroase, unde cerul va fi variabil, dar mai puțin în regiunile joase, cu precădere din sud și est, în condiții de nebulozitate persistentă. În vest, nord și centru vor fi înnorări și mai ales spre seară și noaptea se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și trecător ninsoare ce local vor depune polei. La munte vor fi precipitații mixte, iar pe creste mai ales ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare îndeosebi în zona montană, viscolind sau spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 grade in sudul extrem și 5..6 grade in zonele de deal, iar cele minime între -9 și 0 grade, ușor mai ridicate în vest. Local va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în continuare rece. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă va fi de -8…-6 grade. Cerul va fi mai mult noros, vântul va sufla în general slab și se va semnala ceață asociată cu chiciură, posibil persistentă.

PROGNOZA METEO SAMBATA În vest, centru și nord, precum și la munte vor fi înnorări în cea mai mare parte a intervalului și temporar se vor semnala precipitații pe arii relativ extinse, în timp ce, în restul teritoriului cerul va fi variabil, cu nori joși și izolat ceață asociată trecător cu burniță la începutul intervalului și din nou noaptea. Precipitațiile vor fi mixte la munte, exceptând masivele nordice unde vor predomina ninsorile, în Maramureș vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, în Transilvania vor fi ploi și trecător lapoviță, iar în restul zonelor va ploua. Pe spații mici vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în majoritatea regiunilor, iar la munte, îndeosebi pe creste va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade cu cele mai mari valori in dea;urile Munteniei, iar cele minime între -1 și 6 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi dimineața când vor fi condiții de ceață asociată trecător cu ploaie slabă sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vor fi înnorări și cel mai probabil în jumătatea de nord a țării, pe arii în general restrânse, temporar se vor semnala precipitații.La munte, în special în zona Carpaților Orientali și Meridionali, în Maramureș și în estul Transilvaniei vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi mai ales ploi. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la munte ziua, apoi va diminua în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, iar cele minime între -6 și 2 grade. Noaptea izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -3…-2 grade.

DE LUNI PANA MIERCURI În primele zile ale intervalului valorile termice vor crește în cea mai mare parte a țării, apoi acestea vor scădea la început în jumătatea de nord apoi și în restul zonelor. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată.