PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Ger crunt în toată ţara, maxime de -10 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii au veşti proaste pentru noi. Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea în cea mai mare parte a ţării. Miercuri, mercurul din termomentre începe să scadă foarte mult. Dimineata sunt cam -12...-10 grade, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de -5 grade, iar cea minimă va fi de -16...-14 grade.

17 ian. 2016, 15:49
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Ger crunt în toată ţara, maxime de -10 grade

PROGNOZA METEO LUNI. În cursul zilei vor fi înnorări în sudul, centrul şi estul teritoriului şi va deveni variabil în rest; în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei şi pe arii restrânse la munte vor fi ninsori slabe, însă vântul va mai prezenta intensificări cu viteze la rafală de 55…65 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada depusă anterior. În restul teritoriului vântul va fi mai donol cu ceva intensificari în vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 gr in estul Transilvaniei si cel mult 1 gr in Oltenia si in dealurile Banatului, iar cele minime între -16 şi -6 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -20 de grade, dar trebuie sa tineti cont ca temperaturile real resimtite vor fi cu mult mai mici in est si in sud-est.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vreme rece. remea va fi geroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maxima -2…-1 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 gr in estul Transilvaniei si doar 0 grade in Banat, iar cele minime în general între -18 şi -8 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla moderat doar in est şi in sud-es şi pe crestele montane. În zonele joase de relief, mai ales din sud, în a doua parte a nopţii, local se va semnala ceaţã, asociatã cu depunere de chiciură.

Vezi şi: România, sub nămeţi. Meteorologii au prelungit CODUL GALBEN DE NINSORI pentru mai multe judeţe din ţară

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineata sunt cam -12…-10 grade iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de -5 grade, iar cea minimă va fi de -16…-14 grade. În a doua parte a nopţii se va forma ceaţă.

PROGNOZA METEO MIERCURI. În sudul, în estul şi parţial în centrul teritoriului vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă mai ales în prima parte a zilei şi noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -10 grade in sud si 1..2 grade in vest, iar cele minime între – 16 şi – 4 grade. Cerul va fi temporar noros şi mai ales în a doua parte zilei şi noaptea vor fi ninsori slabe, de scurtă durată, local în regiunile vestice, nordice şi centrale şi cu totul izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla cu ceva rabufniri pe crestele montane, unde trecător va spulbera zăpada. În zonele joase de relief, mai ales ales din sud şi din sud-est, pe arii restrânse, cu precădere dimineaţa va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă mai ales în prima parte a zilei. Cerul va avea înnorări şi mai ales dimineaţa va fi ceaţă asociată cu chiciură. Temperatura maximã va fi de -10…-8 grade, iar cea minimă va fi de -14…-13 grade.

TENDINTA. De joi pana la inceputul saptamanii viitoare vremea ramane rece, geroasa noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii, mai ales in centru, in est şi in sud, cu maxime joi, spre exemplu, intre -9 si 1 grad. Joi ninge slab, mai ales în centrul ţării şi la munte. Apoi probabilitatea pentru ninsori locale va fi mai mare la finalul saptamanii.