PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă ploi, grindină şi temperaturi mai scăzute

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru marţi şi miercuri, urmând ca de joi temperaturile să scadă şi să-şi facă apariţia ploile. De asemenea, în ultimele trei zile ale saptamanii sunt asteptate temperaturi în general apropiate de cele normale pentru această dată şi averse în majoritatea zonelor tarii.

21 sept. 2015, 14:44
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă ploi, grindină şi temperaturi mai scăzute

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în general frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei în zona de munte, unde izolat va ploua slab, iar în a doua parte a nopţii în sud şi sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, iar ziua local şi în Dobrogea şi Bărăgan. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în Moldova şi 28 de grade in sud-est. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an; astfel, temperatura maximă va fi de 26…27 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a nopţii, iar vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 24 pe litoral şi 30 de grade în nord-vest. Cerul va fi parţial noros şi doar izolat va ploua în sudul extrem şi la munte, dar noaptea aria de nebulozitate va cuprinde majoritatea zonelor, iar ploile se vor semnala local în jumătatea de sud a teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă, cu o maximă a temperaturii aerului de 27…28 de grade. Cerul va parţial noros ziua, însă noaptea nebulozitatea va fi mai accentuată şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor scădea în aproape toată ţara, menţinându-se totuşi peste mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii relativ extinse. Vor fi mai ales averse, însoţite izolat de descărcări electrice, local cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zonele montane şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade in dealurile sudice si in depresiuni şi 29 de grade in Moldova.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări şi va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, în scădere faţă de zilele precedente, va fi de 22…23 de grade.

In ultimele trei zile ale saptamanii asteptam temperaturi în general apropiate de cele normale pentru această dată, astfel că maximele se vor încadra între 16 şi 26 de grade, iar ploile vor continua sa-şi faca aparitia în majoritatea zonelor tarii.