PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Meteorologii anunţă temperaturi de 33 de grade

PROGNOZA METEO: Vremea va deveni călduroasă în toată ţara. Local vor fi ploi de scurtă durată şi se vor semnala descărcări electrice. Meteorologii anunţă temperaturi de 33 de grade.

RomaniaTV.net
07 sept. 2017, 10:28
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Meteorologii anunţă temperaturi de 33 de grade

PROGNOZA METEO LA NOAPTE: Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile vestice, centrale si nord-estice, unde numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 10 si 18 grade. (8 grade in estul Transilvaniei si 20 de grade in nordul litoralului)

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO VINERI: În sudul si sud-estul tării vremea va fi predominant frumoasă si caldă, iar cerul va fi variabil. În rest, vor fi înnorări temporare, dar numai pe arii restrânse, cu precădere în zona de munte, mai ales în cursul zilei, se vor semnala ploi slabe, posibil însotite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in depresiunile din Maramures si 33 de grade în sudul Munteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vremea va fi frumoasă si va deveni caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA: Vremea va deveni caldă în toată tara, local călduroasă în sud si sud-est. Cerul, variabil, va prezenta înnorări temporare ziua în vest, sud-vest, centru si zona de munte, iar spre seară si noaptea îndeosebi în centru, est si sud-est. Local vor fi ploi de scurtă durată si se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, precum si, local si temporar, în regiunile extracarpatice, în special în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23…24 de grade pe litoral si 34 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară si în cursul noptii, când vor fi conditii pentru ploi de scurtă durată si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA: Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade in nordul litoralului si 33 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vremea va fi frumoasă si caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

TENDINTA

LUNI – Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a tării. Cerul va fi mai mult senin si doar în vest, spre sfârsitul intervalului, vor fi înnorări si, izolat, averse, posibil însotite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral si 35 de grade în regiunile sudice.

MARTI, MIERCURI si JOI – Valorile termice se vor mentine ridicate la începutul intervalului, apoi vor scădea treptat. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în vestul, centrul si nordul tării.