PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă temperaturi de până la 21 de grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme frumoasă şi călduroasă pentru zilele următoare. Duminică, valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. De luni însă, temperaturile cresc în toate regiunile, astfel că vremea va deveni caldă pentru această perioadă in aproape toata tara, dar mai ales in vest şi în sud. Miercuri, maximele se vor situa in general intre 11 si 21 grade.

14 nov. 2015, 13:50
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă temperaturi de până la 21 de grade

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Valorile termice diurne vor scădea şi se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. În vestul, nordul şi centrul ţării cerul va fi mai mult noros, pe arii relativ extinse va ploua, iar în Maramureş se vor acumula cantităţi de apă, posibil, de peste 15…20 l/mp.

În restul teritoriului înnorările vor fi trecătoare, iar ploi vor apărea doar izolat, seara şi noaptea.

În nordul Carpaţilor Orientali va ninge, iar în celelalte masive montane, la altitudini de peste 1500 m, vor fi precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Astfel de manifestări vor fi posibile trecător şi în Maramureş şi în nord-estul Transilvaniei. Vântul va continua să sufle tare la munte, iar în restul teritoriului pe arii restrânse vor fi intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade in Maramures şi 15 grade in sudul Olteniei si al Munteniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va răci. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO LUNI. Temperaturile cresc în toate regiunile, astfel că vremea va deveni caldă pentru această perioadă in aproape toata tara, dar mai ales in vest şi în sud. Cerul va fi temporar noros şi va ploua slab, pe arii relativ extinse în Maramureş, in Transilvania, local în Crişana, Moldova şi izolat în restul teritoriului. La munte precipitaţiile vor fi mixte, iar vântul va continua să sufle tare pe creste.

Vantul va sufla in rafale si ijn sud, in est şi in centru, cu viteze de până la 50…60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 grade in nord-est şi 18, poate chiar 19 grade in sudul extrem.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Se incalzeste si in Capitala, meteorologii ne promit 17…18 grade in termometre. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seara, dar sansele de ploaie sunt mici.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi caldă pentru această perioadă, chiar deosebit de caldă în regiunile vestice, cu maxime cuprinse in general intre 10 grade in nordul Moldovei si 20 grade in banat. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi izolat ploi slabe, la începutul intervalului în extremitatea de sud-est, iar seara şi mai ales noaptea în nord. Dimineaţa va fi ceata local in zonele joase. Vantul va sufla cu intensificări temporare la munte, dar cu viteze mai reduse fata de zilele precedente.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cel mult moderat iar in termometre se aduna 15…16 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

TENDINTA MIERCURI. Vremea se va menţine caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile sudice, maximele se vor situa in general intre 11 si 21 grade. Cerul va fi variabil cu înnorări în jumătatea de nord a ţării unde local va ploua şi temporar, mai ales în partea a doua a intervalului în rest, unde ploile vor fi pe spaţii mai restrânse. Vântul va sufla in rafale puternice pe crestele montane.

Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. De joi pana la finalul saptamanii Valorile termice vor marca variaţii uşoare, astfel încât se vor situa, în general, peste normele caracteristice perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în regiunile nordice.