PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă TEMPERATURI de peste 30 de grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi ridicate pentru zilele următoare.

01 iun. 2015, 14:08
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă TEMPERATURI de peste 30 de grade

Meteorologii anunţă că luni noaptea, cerul va fi variabil spre mai mult senin. Cu totul izolat vor fi condiţii de ploaie în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade, mai scăzute, spre 4…5 grade, în depresiunile Carpaţilor Orientali.

În Bucureşti, cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 14…15 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi seara când, pe arii restrânse la deal şi la munte şi izolat în rest vor fi averse şi descărcări electrice. Cu totul izolat vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade pe litoral şi 31…32 de grade, local în Banat, Muntenia şi Moldova.

Vremea va fi în continuare caldă şi în Bucureşti. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Vremea va fi deosebit de caldă, cu maxime care vor depăşi 30 de grade

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi uşor instabilă, iar valorile termice, mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei date, vor marca o creştere uşoară faţă de intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade pe litoral şi 32…33 de grade local, în special în zonele de câmpie.

Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi noaptea, când vor fi averse şi descărcări electrice, local în zonele montane şi centrale şi pe arii mai restrânse în regiunile estice şi sudice. Izolat vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

În Bucureşti, valorile termice vor marca o creştere uşoară faţă de intervalul precedent şi vor fi mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei date. Astfel, temperatura maximă va fi de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi seara când vor fi condiţii pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru început de iunie, dar şi uşor instabilă. Îndeosebi după-amiaza şi în prima parte a nopţii vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului local la munte, pe arii restrânse în nord-estul, centrul şi sudul ţării şi cu totul izolat în rest. Pe suprafeţe mici vor fi posibilecăderi de grindină şi cantităţi de apă însemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade. ( 25 de grade pe litoral si 33 de grade in zonele de campie)

În Bucuresti, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru început de iunie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară şi în prima parte a nopţii când vor fi condiţii de averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade.

Vineri, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru început de iunie. In prima zi, vor mai fi înnorări temporare după-amiaza şi la începutul nopţii în sud-vestul, sudul, estul ţării şi la munte unde, pe arii restrânse, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, apoi acestea vor fi izolate, cu precadere la munte. Temperaturile maxime vor avea valori de la 24…25 de grade pe litoral, pana in jur de 33 de grade in Campia de Vest.