PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă vreme urâtă şi ninsori

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme în general închisă pentru zilele următoare. În zonele montane vor predomina ninsorile şi se va depune un nou strat consistent de zăpadă. In primele zile ale saptamanii viitoare, valorile termice vor fi în creştere.

RomaniaTV.net
26 nov. 2015, 13:50
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă vreme urâtă şi ninsori

PROGNOZA METEO VINERI. În cursul zilei, pe arii restrânse vor fi lapoviţe şi ninsori în Moldova şi ploi în Dobrogea, dar mai ales seara şi noaptea, aria precipitaţiilor se va extinde dinspre sud şi va cuprinde cea mai mare parte a ţării. În Muntenia şi Dobrogea va ploua, iar în celelalte regiuni vor fi ploi, lapoviţe şi ninsori. În zonele montane vor predomina ninsorile şi se va depune un nou strat consistent de zăpadă. În jumătatea de sud a teritoriului, cu precădere la deal şi la munte, cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp. Vântul, slab şi moderat pe parcursul zilei, se va intensifica în a doua parte a intervalului în regiunile sudice şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime, în limitele normelor climatologice caracteristice acestei perioade, vor fi cuprinse între -1 grad in Moldova şi 8 grade in Maramures, mai ridicate în Dobrogea, până la 12 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine închisă şi temporar, în special seara şi în cursul nopţii, va ploua moderat cantitativ. Vântul se va intensifica treptat în a doua parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine închisă. În cursul zilei vor cădea precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, sub formă de ploaie în Muntenia şi Dobrogea, mixte în celelalte regiuni şi ninsori în zona de munte. În regiunile estice, izolat, se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate.

Noaptea precipitaţii slabe, predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare se vor semnala local în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul şi sud-estul ţării şi la munte, cu viteze mai mari pe timpul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 in Moldova si estul Transilvaniei şi 10 grade in estul Munteniei, mai ridicate în Dobrogea spre 14 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine închisă şi, mai ales în prima parte a zilei, va ploua. Vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. În regiunile intracarpatice, cerul va fi mai mult noros şi local vor fi precipitaţii slabe mixte, exceptând Transilvania unde vor predomina ninsorile, iar la munte va ninge. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare şi doar izolat vor fi ploi slabe. Vântul va avea intensificări în sudul ţării şi la munte şi doar trecător în celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad in centru tarii şi 9 grade in sud si sud-est.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va prezenta înnorări temporare şi vor fi condiţii ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO. In primele zile ale saptamanii viitoare, valorile termice vor fi în creştere şi vor deveni uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, la nivelul întregii ţări. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicată în regiunile nordice, nord-vestice, centrale şi la munte, cu precădere la începutul saptamanii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 14 grade.