PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Primăvara îşi intră serios în drepturi, 18 grade în termometre

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se încălzeşte în toată ţara. Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Sâmbără, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, iar cele minime între -3 și 9 grade.

06 mart. 2018, 14:52
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Primăvara îşi intră serios în drepturi, 18 grade în termometre

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Vremea va fi în general închisă și va ploua în cea mai mare parte a țării. La munte se vor semnala precipitații mixte ce vor determina formarea de polei sau ghețuș. În regiunile vestice și nord-vestice, cu precădere în zonele montane aferente, cantitățile de apă vor depăși izolat 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări (rafale de peste 65…75 km/h) în sudul Banatului și în zona înaltă a Carpaților Meridionali, viscolind și spulberând zăpada.

Temperaturile minime, mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă, vor fi cuprinse între -5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 7 grade in Banat. În zonele joase de relief din sud și est va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în general închisă. Temporar, în special în prima parte a intervalului va ploua, iar apoi se va forma ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 1…2 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Valorile termice diurne vor marca o creștere față de intervalul anterior, astfel încât vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, în special în jumătatea sudică a țării. Temperaturile maxime se vor situa în general între 6 grade in regiunile nordice și 16 grade in sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade. Cerul va fi mai mult noros în vest, centru și nord, unde, mai ales ziua, va ploua, în timp ce în restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala doar izolat.

La munte se vor semnala precipitații mixte, ce vor favoriza depuneri de polei.

Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în regiunile sud-estice și centrale, dar și pe crestele montane. Local dimineața și pe arii mai restrânse noaptea se va semnala ceață în zonele joase de relief, cu precădere din sud și est.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Valorile termice diurne vor marca o creștere, astfel că vremea va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări dimineața și noaptea, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei. Se va semnala ceață, în special în primele ore și spre sfârșitul intervalului.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros și va ploua, ziua în vest și sud-vest și doar izolat în rest, iar noaptea cu precădere în nord-vest și centru.

La munte se vor semnala precipitații mixte ce vor favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade in estul Transilvaniei și 15 grade in sud-estul tarii, iar cele minimele între -4 și 4 grade. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, dimineața și noaptea va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții ca trecător, în prima parte a intervalului, să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă în jur de 1 grad. Noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi cu caracter local în nord și centru și izolat în estul țării. La munte se vor semnala precipitații mixte și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în nord-est, sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, iar cele minime între -2 și 5 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief pe arii restrânse se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 0…2 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SAMBATA Valorile termice vor fi în creștere ușoară față de intervalul anterior în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, iar cele minime între -3 și 9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe în vestul și nord-vestul teritoriului, în special în partea a doua a intervalului. La munte, la peste 1500 m, vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe crestele montane. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief pe arii restrânse se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Valorile termice vor fi în creștere ușoară față de intervalul anterior. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DE DUMINICA PANA MARTI Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temporar se vor semnala precipitații în toate regiunile.