PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Se încălzeşte vremea, vezi când se opresc ninsorile şi iese soarele

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că o să fie frig şi în zilele următoare. În weekend, vremea va fi în general închisă. Valorile termice vor continua să crească în regiunile intracarpatice și în zonele de deal și de munte si vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar în celelalte regiuni vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de rece. De săptămâna viitoare, vremea se va încălzi în toate zonele țării.

01 mart. 2018, 15:47
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Se încălzeşte vremea, vezi când se opresc ninsorile şi iese soarele

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Vremea va fi în continuare geroasă în cea mai mare parte a țării, cu minime cuprinse între -24 de grade în nordul Moldovei și -3 grade în sudul Banatului. Cerul se va înnora treptat și va ninge, în general slab cantitativ, în Banat și Oltenia, cea mai mare parte a Crișanei și Munteniei și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Spre dimineață, îndeosebi în sud-vestul teritoriului, izolat vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând apariția poleiului. Vântul va sufla slab și moderat.În zonele joase, izolat, se va semnala ceață cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi geroasă. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -14 grade, posibil mai scăzută la periferia orașului. Cerul se va înnora treptat, iar spre dimineață va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat

PROGNOZA METEO VINERI Deși valorile temperaturii aerului vor fi în creștere față de intervalul precedent, în prima parte a zilei gerul va persista în cea mai mare parte a țării, iar noaptea se va resimți în Moldova, local în Maramureș, Transilvania și izolat în rest. Cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații în general slabe în toate regiunile. Vor predomina ninsorile, dar local vor fi și lapovițe sau ploi, cu depunere de polei arii restrânse, mai ales in în jumătatea sudica atarii. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -9 grade in Moldova si 2 grade in Maramures si in sudul Banatului, iar minimele între -18 și 2 grade, cu cele mai coborâte valori în nord-est și cele mai ridicate în sud-vestul extrem.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Deși valorile de temperatură vor fi în creștere față de intervalul precedent va fi ger îndeosebi în prima parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -4 grade, iar cea minimă va fi de -8…-7 grade, posibil mai scăzută la periferia orașului. Cerul va fi noros, temporar va ninge, dar trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând apariția poleiului. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA Valorile termice vor fi în continuare în creștere, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între -9 grade în nord-est și 5 grade în nord-vest, iar cele minime se vor situa între -18 grade în Moldova și 0 grade în sudul Banatului. Cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații în general slabe, predominant sub formă de ninsoare în regiunile nordice și mixte, favorizând local depunerile de polei, în special în vestul și în sudul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe crestele montane și pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Temperaturile vor continua sa creasca astfel încât temperatura maximă va fi in jur de -2 grade, iar minimă va fi de -6…-4 grade. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții de precipitații slabe, mixte și polei. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea va fi în general închisă. Valorile termice vor continua să crească în regiunile intracarpatice și în zonele de deal și de munte si vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar în celelalte regiuni vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de rece. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 grade în Moldova și 7 grade în Transilvania, iar cele minime în general între -8 și 0 grade. Cerul va fi mai mult noros și îndeosebi ziua vor fi precipitații mixte, local în vestul și în sudul teritoriului și mai ales sub formă de ninsoare, pe arii restrânse în rest. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în sud și în sud-vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în general închisă și deosebit de rece. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade. Cerul va fi mai mult noros și mai ales spre seară vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea se va încălzi în toate zonele țării. Ttemperaturile maxime se vor situa, în general, între 2 și 10 grade, iar minimele între -4 și 5 grade. Cerul va fi temporar noros și, mai ales noaptea, pe arii restrânse vor fi precipitații mixte și condiții de polei îndeosebi în vest și in sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană și izolat în rest. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va încălzi, astfel încât temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții pentru precipitații mixte și polei. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO DE MARTI PANA VINERI Valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii martie. Temporar vor fi precipitații în cea mai mare parte a tarii, predominant ploi.