PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Sfârşit de săptămână cu vreme călduroasă. De luni vin ploile

Vremea se va mentine călduroasă pentru această dată calendaristică, în special în sudul teritoriului, până duminică. Doar în zona de nord-vest a ţării vor fi condiţii slabe să plouă joi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade Celsius. De luni, vremea se va răci şi va deveni în general instabilă în vest, centru, nord, precum si în zonele de deal si de munte, unde temporar vor fi averse, însotite si de descărcări electrice. În sudul si sud-estul tării, vremea se va mentine călduroasă până spre sfârsitul intervalului, când se va răcori si local se vor semnala fenomenele specifice instabilitătii atmosferice.

RomaniaTV.net
13 sept. 2017, 10:11
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Sfârşit de săptămână cu vreme călduroasă. De luni vin ploile

JOI. Vremea va fi predominant frumoasă. În cursul zilei de joi, cerul va fi mai mult senin, iar noaptea vor fi unele înnorări în nord-vestul teritoriului, unde izolat vor fi conditii să plouă slab. Vântul va prezenta unele intensificări la munte si trecător în regiunile vestice si nordice, dar în rest va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în estul Transilvaniei si 31 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 10 si 19 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 4 grade, unde vor fi si conditii de ceată.

La Bucureşti, vremea va fi în continuare frumoasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

VINERI, vremea se va mentine frumoasă, dar va deveni în general călduroasă în jumătatea sud-estică a tării. Cerul va fi variabil în nord si la munte si mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte si în regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Dealurile de Vest si în Maramures si 34 de grade în sud-estul teritoriului, iar cele minime se vor situa între 7…8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei si 20 de grade pe litoral.

Vremea va fi în continuare frumoasă, dar va deveni călduroasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 33 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

SÂMBĂTĂ, vremea se va mentine frumoasă, dar va fi călduroasă în mare parte din tară. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în vestul tării spre sfârsitul intervalului. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane si izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade pe litoral si 34 de grade în regiunile sudice, iar cele minime se vor situa între 7 grade în depresiuni si 23 de grade în Dealurile de Vest.

În Capitală, vremea va fi în continuare frumoasă, dar călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

DUMINICA, vremea se va mentine călduroasă pentru această dată calendaristică, în special în sudul teritoriului. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în vest, centru si nord în orele după-amiezii si în timpul noptii, unde local vor fi averse, posibil însotite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificări în jumătatea de nord a tării, în special în cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 si 35 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 grade în depresiuni si 20 de grade pe litoral.

De luni, vremea se va răcori şi va deveni în general instabilă în vest, centru, nord, precum si în zonele de deal si de munte, unde temporar vor fi averse, însotite si de descărcări electrice. În sudul si sud-estul tării, vremea se va mentine călduroasă până spre sfârsitul intervalului, când se va răcori si local se vor semnala fenomenele specifice instabilitătii atmosferice.