PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi de până la 19 grade, la munte o să fie lapoviţă şi ninsoare

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă, la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9-19 grade, iar cele minime între -3 si 11 grade. În orele dimineților, vor fi condiții de ceață. Marţi, înnorări și ploi slabe vor mai fi peste zi, pe arii restrânse, în centru și in nord, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali, trecător lapoviță sau ninsoare, iar noaptea în sud-vest și sud.

03 mart. 2017, 13:45
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi de până la 19 grade, la munte o să fie lapoviţă şi ninsoare

PROGNOZA METEO SAMBATA Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări – în centrul și estul țării, în prima parte a zilei, iar la sfârșitul intervalului, în extremitatea vestică și de nord-vest. Pe arii restrânse, în orele dimineții și mai ales noaptea, în zonele joase de relief, va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar local și în Dobrogea, Câmpia și Dealurile de Vest. Regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult peste cele obișnuite la începutul lunii martie, în majoritatea regiunilor, cu maxime ce se vor încadra, în general, între 10 in nordul litoralului și 19 grade in Dealurile banatului, iar minimele între -5 și 11 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă, la această dată. Cerul va fi mai mult senin peste zi zilei și în prima parte a nopții, apoi vor fi condiții de nebulozitate mai accentuata și ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 17 grade, iar minima 2…4 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Valorile termice se vor menține mult mai ridicate decât cele normale la această dată, în majoritatea regiunilor. Vor fi înnorări și ploi, în general slabe, în vest și in nord-vest, îndeosebi în prima parte a zilei și în a doua parte a nopții, când la munte și în special în Munții Banatului, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. În zonele joase de relief din sud, est și centru, mai ales în orele dimineții, va fi nebulozitate joasa și ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Câmpia și Dealurile de Vest, în Dobrogea, precum și la munte cu viteze mai mari pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9..10 grade pe litoral și 19 sudul Banatului, iar cele minime între -3 si 10 grade, cu cele mai scazute mai scăzute în estul și sud-estul Transilvaniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu ceva înnorări și condiții de ceață, dimineața și noaptea. Vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar minima de 2…5 grade.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea se va menține cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, chiar dacă valorile termice diurne vor fi puțin mai scăzute decât cele din ziua anterioară. În jumătatea de vest a țării, cerul va fi mai mult noros și va ploua, iar în cea de est, înnorările vor fi temporare și ploile, pe arii restrânse, îndeosebi noaptea. Vor fi și averse, în general, slabe cantitativ. În zona montană înaltă, mai ales în a doua parte a intervalului, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 grade in estul Transilvaniei 18 grade in Muntenia, poate si in sudul Moldovei, iar cele minime între -2 și 8 grade. Izolat, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Temporar, cerul va fi înnorat și mai ales spre seară și în primele ore ale nopții, trecător, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 3…4 grade. În orele dimineților, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal, pentru prima decadă a lunii martie și se va ameliora ca aspect. Innorări și ploi slabe vor mai fi peste zi, pe arii restrânse, în centru și in nord, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali, trecător lapoviță sau ninsoare, iar noaptea în sud-vest și sud. În rest, cerul va fi variabil ploi izolate. Vântul va sufla cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade. Izolat, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu înnorări și posibile ploi slabe, în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO DE MIERCURI PANA VINERI Regimul termic va continua să fie caracterizat de valori peste cele climatologic specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată la începutul și sfârșitul intervalului.