PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi de primăvară, vremea se va menţine caldă

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, chiar deosebit de caldă în sud și sud-est. La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea unele intensificări, cu viteze mai mari pe creste.

12 dec. 2017, 15:27
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi de primăvară, vremea se va menţine caldă

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu înnorări în extremitatea vestică și de nord-vest a țării, unde pe spații mici va ploua slab, îndeosebi spre dimineață. Vântul va mai prezenta intensificări la munte, cu precădere în masivele nordice, dar local și în regiunile vestice, iar în rest va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, spre -5 grade. Local se va semnala ceață în zonele joase din centrul, sudul și estul teritoriului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 3…4 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, chiar deosebit de caldă în sud și sud-est. Maximele se vor încadra, în general, între 6 și 15 grade, iar minimele se vor situa între -1 și 7 grade. Vor fi înnorări și ploi, în cursul zilei în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei, iar începând de seara, acestea se vor extinde și în restul teritoriului. Izolat, în zona Carpaților Occidentali și nordul Carpaților Orientali, cantitățile de apă pot depăși 10…15 l/mp. La munte, la altitudini mari și în special în nordul Carpaților Orientali, ploile se vor transforma trecător în lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. În zonele joase de relief, mai ales dimineața, pe arii restrânse, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi, în continuare, mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil în cursul zilei, apoi se va înnora și temporar, mai ales în a doua parte a nopții, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Deși valorile termice vor fi în scădere, vremea se va menține caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade. Cerul va fi temporar noros. În cursul zilei, pe arii restrânse vor fi ploi slabe, îndeosebi în regiunile estice; spre seară și mai ales noaptea, în interiorul arcului carpatic, pe arii extinse va ploua.

La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea unele intensificări, cu viteze mai mari pe creste, în timp ce, în celelalte zone, va sufla slab și moderat. Izolat se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va avea unele înnorări, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 1…2 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii decembrie. Maximele vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, iar minimele între 0 și 10 grade. Cerul va fi variabil cu înnorări și ploi în vestul, nordul și centrul teritoriului, iar în prima parte a intervalului local și în sud-vest. La munte se vor semnala și precipitații sub formă de lapoviță, iar pe creste, mai ales în nordul Carpaților Orientali, trecător ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Maramureș, Crișana, sudul Banatului și pe litoral, precum și în zonele montane, cu viteze mai mari pe creste, în special ale Carpaților Meridionali. Dimineața și noaptea local va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice diurne se vor menține mai ridicate decât în mod caracteristic acestei perioade, în schimb cele nocturne vor marca o scădere față de intervalul anterior în vest, centru și nord. Nebulozitatea și aria precipitațiilor se va extinde treptat dinspre regiunile vestice astfel încât se vor semnala în cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi sub formă de ploaie, dar în zonele montane se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar temporar și în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, iar cele minime între -2 și 9 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în timpul nopții, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade. Dimineața, vor fi condiții de ceață.

TENDINŢA 17 DECEMBRIE, ORA 08 – 20 DECEMBRIE, ORA 08. Vremea va intra într-un proces de răcire. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului în regiunile estice.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va intra într-un proces de răcire. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere în partea a doua a intervalului.