PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi în pragul caniculei la sfarşit de septembrie, în weekend plouă în unele zone

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în regiunile intracarpatice și la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină. 

29 aug. 2018, 11:05
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi în pragul caniculei la sfarşit de septembrie, în weekend plouă în unele zone

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi variabil și doar izolat, mai ales la munte și în regiunile sudice, se vor semnala ploi slabe, de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 20 de grade. Pe văi și în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări trecătoare, iar la începutul nopții vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă, mai ales în zonele de câmpie din sudul și vestul țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zonele montane și submontane, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade in estul Transilvanieie si in nordul Moldovei și 33 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 și 20 de grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă la amiază în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil și doar la munte (îndeosebi în Munții Banatului și în Carpații Meridionali) și în vestul țării, pe arii restrânse, vor fi averse și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade in estul Transilvaniei si 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa, în general, între 11 și 21 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea se va menține predominant frumoasă, dar călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în regiunile intracarpatice și la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade in estul Transilvaniei și 34 de grade in sudul Olteniei precum ;i in sudul si in estul Munteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 13 și 21 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea se va menține frumoasă, dar călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil și doar la munte, izolat și trecător, va ploua slab, îndeosebi după-amiaza. Vântul va avea unele intensificări, mai ales ziua, în sud-est și sud-vest, precum și în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 23 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă, dar călduroasă la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade.

De luni pana miercuri vremea se va menține călduroasă în estul și sudul țării, dar în restul teritoriului va intra într-un proces de răcorire ușoară, la început în regiunile vestice și nord-vestice, apoi și în cele centrale și nordice, unde și probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi mai ridicată.