PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi ridicate, vezi cum o să fie VREMEA în weekend

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se va menține frumoasă și se va încălzi ușor. Valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal pentru această dată. În weekend, vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații local în sud și sud-est și pe arii mai restrânse în rest. 

30 ian. 2018, 12:08
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi ridicate, vezi cum o să fie VREMEA în weekend

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi variabil și doar cu totul izolat va mai ninge slab în zona montană. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, unde pe creste va mai atinge viteze de 80…90 km/h spulberând zăpada, iar în prima parte a intervalului, pe spații mici și la cote mai reduse și în nordul Moldovei și vestul Olteniei. Temperaturile minime se vor încadra între -7 grade în depresiuni și 3 grade pe litoral. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Mininma va fi de -2…0 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Valorile termice vor fi în scădere ușoară în cea mai mare parte a țării, dar se vor situa în continuare peste mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nord-vestice, unde izolat, spre sfârșitul intervalului, vor fi precipitații slabe sub formă de ploaie în zonele joase de relief și ninsoare la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zonele montane, îndeosebi pe creste, dar trecător ziua și în extremitatea de nord-est, iar noaptea în cea de vest.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 0 grade în estul Transilvaniei până la 12 grade în sud-vestul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 5 grade în Dealurile Banatului. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, dimineața și noaptea va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Valorile termice vor fi în scădere ușoară, dar se vor menține peste normele climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin după-amiaza, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări și precipitații pe arii relativ restrânse, mai ales în partea a doua a intervalului, în vestul și nord-vestul teritoriului. Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar la munte mixte, unde vor favoriza formarea poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar local și temporar și în regiunile vestice și nord-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade in estul Transilvaniei și 14 grade in dealurile Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -7 și 4 grade. Noaptea și dimineața, în special în zonele joase de relief din sud și est, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -2…0 grade. Noaptea și dimineața vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI Valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade in estul Transilvaniei și 15 grade in dealurile Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 6 grade. Nebulozitatea se va accentua și treptat, mai ales în partea a doua a intervalului, precipitațiile vor cuprinde cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi mixte la munte, ploaie și trecător lapoviță în regiunile vestice, nordice și centrale și ploi în rest. Vântul va avea intensificări în zona de munte, dar pe arii restrânse și la cote mai reduse și în nord-vestul, vestul și sud-estul teritoriului. Dimineața în exteriorul arcului carpatic vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu maxime in jur de 12 grade si minime de 1..3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în partea a doua a intervalului când trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații local în sud și sud-est și pe arii mai restrânse în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie și trecător lapoviță și ninsoare, iar la munte vor fi mai ales ninsori. Vântul va avea temporar intensificări, până la tare în zonele montane, în special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 13 grade, iar cele minime între -4 și 4 grade, ușor mai ridicate pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în general închisă și temporar se vor semnala precipitații. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

PROGNOZA METEO DE DUMINICA PANA MARTI Valorile termice vor scădea de la o zi la alta. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în prima zi a intervalului.