PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturile ajung la 16 grade, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi apropiată de cea normală termic pentru această dată. În weekend, cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei în estul, sudul și centrul teritoriului, unde izolat va ploua slab.

02 nov. 2017, 14:08
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturile ajung la 16 grade, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. În sudul și sud-estul țării cerul va fi de la variabil la parțial noros, iar în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață. În restul teritoriului vor fi înnorări și va ploua slab local în Moldova, Maramureș și izolat în Crișana, Banat și Transilvania, în timp ce pe crestele din nordul Carpaților Orientali precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special, la altitudini mari. Temperaturile minime se vor încadra între -2 și 8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitul nopții, iar vântul va sufla slab până la moderat. Vor fi condiții de ceață. Temperatura minimă va fi de 3…4 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 1 grad.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi apropiată de cea normală termic pentru această dată, cu maxime cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei și 16 grade în Lunca Dunării și minime între 0 și 9 grade. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea nordică a țării și cu înnorări temporare în rest. Va ploua slab, ziua local în vest, centru, nord și nord-est și pe spații mici în rest, iar noaptea ploile vor fi în restrângere către regiunile extracarpatice. În zona montană înaltă, trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, dar în prima parte a intervalului și în sud-vestul și estul teritoriului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi normală termic, cu o maximă de 13…14 grade și o minimă de 6…7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special spre seară și noaptea, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei în estul, sudul și centrul teritoriului, unde izolat va ploua slab. În zona montană înaltă, local mai sunt posibile precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Delta Dunării și în Banat. Temperatura aerului se va menține la valori în general apropiate de cele normale pentru începutul lunii noiembrie, cu maxime cuprinse între 9 și 15 grade și minime între -1 și 7 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, dar și mai ridicate pe litoral. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această dată, cu o maximă de 14…15 grade și minima de 4…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Cerul va avea înnorări temporare în regiunile extracarpatice și va fi variabil spre mai mult senin în rest. Izolat va ploua slab, noaptea, în estul și sud-estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar și în sudul Banatului. Temperatura aerului va avea în continuare valori apropiate de cele normale pentru această dată, cu maxime ce se vor încadra între 9 și 16 grade și minime între 0 și 10 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. În zonele joase, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în timpul zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului se va menține la valori apropiate de cele normale pentru această dată, cu o maximă de 14…15 grade și o minimă de 3…5 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI. Cerul va fi variabil spre mai mult senin în vestul, nord-vestul și centrul țării, dar cu unele înnorări în cursul zilei mai ales în regiunile estice, unde cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 10 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață în zonele joase de relief.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 5…6 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MARTI, MIERCURI, JOI. Vremea se va menține apropiată de cea normală pentru prima decadă a lunii noiembrie în majoritatea zonelor țării. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare spre sfârșitul intervalului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține apropiată de cea normală pentru prima decadă a lunii noiembrie. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.