PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vom avea parte de nori, ceaţă şi ploaie

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o vreme rece, cer noros şi ploi slabe în mai multe regiuni din ţară.

11 nov. 2014, 14:44
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vom avea parte de nori, ceaţă şi ploaie

PROGNOZA METEO. Miercuri, în sud si in est vremea va fi mohorata, cu innorari persistente si mai ales in prima parte a zilei va fi ceata si local ploi slabe sau burnite. Temperaturile sunt mai apropiate de cele normale. In zonele de dincolo de Carpati insa vremea e mai prietenoasa, cu cer doar din cand in cand traversat de mai multi nori si ceata izolat in primele ore si tot aici va fi in continuare mai cald decat in mod obisnuit. Vantul e mai turbulent pe crestele muntilor si in sudul Banatului iar maximele se vor situa intre 9 grade in Dealurile de vest si 19 grade in Dealurile de vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vreme inchisa si in Capitala, cu nori josi, ceata in prima parte a zilei, trecator poate si burnita sau ploaie slaba. In aceste conditii pana dupa amiaza temperatura nu trece de 12-13 grade.

PROGNOZA METEO. Joi, soarele ramane dincolo de un strat de nori tot mai consistent in regiunile extracarpatice, unde local vor fi burnite si ploi, ploi care devin mai insistente si moderate cantitativ in noaptea de joi spre vineri. Pe arii restranse va fi ceata. In vest, in nord-vest si in centru e in continuare mai cald decat in mod normal in aceasta perioada, cu cerul partial noros si doar izolat ploi in timpul noptii. Vantul se intensifica in sudul Banatului si pe crestele muntilor. Maximele se vor situa intre 8 grade in nordul Moldovei si 18 in nord-vest

CITEŞTE ŞI PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Vremea de toamnă se ÎNTOARCE

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In capitala este o vreme inchisa. Soarele nu are sanse sa se arate pe cer, mai mult, norii care acopera cerul vin su ploi temporare. Mercurul se opreste in termometre la 12-13 grade.

PROGNOZA METEO. Vineri cerul se anunta mai mult noros in regiunile estice si sudice si mai ales peste zi in Oltenia, in cea mai mare parte a Munteniei, local in Dobrogea si in Banat si doar pe arii restranse in Moldova vor mai fi burnite sau ploi slabe. In celelalte regiuni asteptam innorari temporare si doar pe arii foarte restranse ploi slabe. Izolat dimineata va fi ceata. Vantul e mai agitat in sud, iar maximele vor fi intre 8 grade in Moldova si 18 in Maramures.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul ramane noros si in Capitala, temporar mai ploua iar vantul are ceva intensificari. Maixmele vor fi in jur de 11 grade, aproapoe normal pentru data din calendar.

Weekendul incepe cu cer variabil in vest, in centru si in nord si mai mult noros in celelalte regiuni. Mai cad ploi slabe sau burnita insa doar pe arii restranse in sud, iar dimineata va fi ceata, local in centru, in est si in sud, iar maximele se vor situa intre 7 si 17 grade. De duminica pana la jumatatea saptamanii viitoare temperaturile sunt mai mari decat in mod obisnuit in aceasta perioada, iar celelalte regiuni reginul termic e apropiat de normal. In zonele joase local va fi ceata iar sansele de precipitatii cresc si in vest si in nord, in a doua parte a intervalului.