PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme deosebit de rece, temperaturile scad până la -10 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii nu au veşti tocmai bune pentru noi. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 19 grade, iar cele minime vor ajunge şi până la -10 grade.

20 apr. 2017, 14:07
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme deosebit de rece, temperaturile scad până la -10 grade

PROGNOZA METEO 21.04.2017 ORA 09 – 22.04.2017 ORA 09. Vremea se va menține deosebit de rece. Ziua, vor mai fi înnorări și precipitații, în diminuare din punct de vedere cantitativ, local în centrul, estul și sud-estul țării și izolat în celelalte regiuni. Noaptea, astfel de manifestări vor fi, pe arii restrânse, în nord-vest, nord și centru; în primele ore și în extremitatea de răsărit, iar în restul teritoriului, cerul va deveni variabil. Precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare în Moldova și la munte; mixte în Transilvania; predominant ploi în Bărăgan și în Dobrogea și doar ploi în celelalte zone.

Vântul va sufla în general moderat, iar în est, sud-est și la munte va avea intensificări, îndeosebi în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 12 grade, iar cele minime între -6 și 2 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -8…-10 grade. Local, se va produce brumă și izolat îngheț la sol.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii aprilie; temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 0 grade în centrul orașului și -3…-2 grade la periferie. Cerul va avea înnorări ziua, când temporar va ploua, iar noaptea se va degaja treptat și se va produce brumă. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO 22.04.2017 ORA 09 – 23.04.2017 ORA 09. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, deși temperatura aerului va crește față de intervalul precedent. Astfel, valorile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 6 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. În vestul, nordul și centrul țării, vor fi înnorări și ploi, ce vor avea și caracter de aversă.

În zona de munte, iar noaptea și în nord-vest, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și izolat, posibil ploi slabe, spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, cu viteze mai mari pe creste, precum și în deltă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, deși valorile termice vor marca o creștere față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare noaptea. Vântul va sufla moderat ziua, apoi în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar minima va fi de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO 23.04.2017 ORA 09 – 24.04.2017 ORA 09. Valorile termice se vor situa în continuare sub cele normale pentru ultima decadă a lunii aprilie. Cerul va avea înnorări, îndeosebi în cursul zilei, și va ploua local în nordul, centrul și estul teritoriului și izolat în rest. În zona montană, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului, izolat, și în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, iar cele minime între -4 și 5 grade. Noaptea, local se va produce brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, când vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului, apoi treptat va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

PROGNOZA METEO 24.04.2017 ORA 09 – 25.04.2017 ORA 09. Valorile termice se vor situa, în continuare, sub cele normale specifice perioadei, în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil cu înnorări -ziua în zona montană, unde doar izolat vor fi precipitații mixte, iar seara și noaptea în vest și nord-vest, unde local va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar în a doua parte a intervalului și în Câmpia de Vest și în Delta Dunării. Temperatura aerului, în ușoară creștere, va avea valori maxime cuprinse între 8 și 19 grade și minime între -1 și 10 grade, mai mici în depresiuni. Noaptea, pe arii restrânse, se va produce brumă.