PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme închisă, ninsori şi temperaturi scăzute

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că cerul va fi mai mult noros şi vor cădea precipitații. Joi şi vineri, vremea se va menține în general închisă, cu înnorări persistente îndeosebi în sudul și estul țării. În weekend, vor fi precipitații, predominant sub formă de ninsoare. 

20 feb. 2018, 14:30
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme închisă, ninsori şi temperaturi scăzute

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va avea înnorări persistente în majoritatea regiunilor. Vor mai fi precipitații, predominant ninsoare în Oltenia, mixte în Banat, Crișana și sudul Dobrogei și doar ninsori local la munte, în Muntenia și izolat în restul teritoriului.

În vestul Carpaților Meridionali și în zona deluroasă din vestul și nord-vestul Olteniei ninsorile se vor menține moderate cantitativ și se va depune în continuare strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, unde rafalele vor depăși temporar 70…80 km/h, dar și pe crestele din vestul Carpaților Meridionali, cu viteze în general de 65…75 km/h, local viscolind sau spulberând zăpada; în celelalte zone vântul va sufla în general moderat, cu ușoare intensificări în partea de sud a teritoriului.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -8 și 3 grade, izolat mai scăzute (și sub -10 grade) în estul Transilvaniei și nordul Moldovei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări persistente, temporar va fulgui, iar vântul va sufla moderat. Temperatura minimă va fi de -2…-1 grad.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se va menține în general închisă, cu înnorări persistente îndeosebi în sudul și estul țării. Vor fi precipitații mixte în Banat, izolat în Crișana și sudul Dobrogei și mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare în Oltenia, moderate cantitativ în vestul regiunii.

În vestul Carpaților Meridionali și izolat în restul teritoriului (cu precădere în zona deluroasă a Munteniei și Moldovei) va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, iar în prima parte a zilei și la munte, în special la altitudini mari în Carpații Meridionali, unde temporar va viscoli sau va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 8 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile nord-vestice; minimele vor fi în general între -8 și 1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține închisă. Trecător este posibil să mai fulguiască, iar mai ales ziua vântul va sufla în general moderat (în jur de 40 km/h). Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea se va menține în general închisă. Temporar vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie în Banat, Crișana, mixte în Oltenia, Muntenia și local în Dobrogea și mai ales ninsori, seara și noaptea, pe arii restrânse în restul zonelor.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile sudice și sud-vestice, precum și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 și 3 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi închisă în continuare și mai ales spre seară și la începutul nopții vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare (sub 2 l/mp) și este posibil să se depună strat nou de zăpadă în jur de 1 cm. Vântul va avea ușoare intensificări, în special în cursul zilei (35…45 km/h). Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.

PROGNOZA METEO VINERI Cerul va fi mai mult noros. Vor cădea precipitații, în general slabe, în cursul zilei – predominant sub formă de ploaie în regiunile vestice și mai ales ninsori în nord, nord-est, la deal și la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Noaptea, va ninge în Moldova, cea mai mare parte a Transilvaniei și la munte, iar în celelalte zone, vor fi ninsori, lapoviță și ploaie, dar pe spații mici, și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane și în deltă. Temperaturile maxime vor fi de la -3…-2 grade în nordul Moldovei, până în jur de 9 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime între -10 și 2 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros, dar condițiile de precipitații, destul de reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.

PROGNOZA METEO SAMBATA Cerul va fi variabil în vestul și nord-vestul țării, iar în celelalte regiuni, înnorările vor persista și vor cădea precipitații, pe arii mai extinse în cursul zilei, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în extremitatea de sud-est, cu precădere în zona deltei.

Temperaturile maxime vor avea valori de la -4…-3 grade în nordul Moldovei, până în jurul valorii de 8 grade, în Dealurile de Vest. Temperaturile minime, mai scăzute decât în noaptea precedentă, se vor încadra în general între -12 și -2 grade, valorile mai mici urmând să se înregistreze în depresiunile Carpaților Orientali.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros și temporar, mai ales în cursul zilei și la începutul nopții, vor fi precipitații, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă în jurul vlorii de -4 grade. Vremea se va raci .Local și temporar vor cădea precipitații, în majoritatea regiunilor, predominant sub formă de ninsoare.