PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme schimbătoare, temperatura aerului va avea valori cu mult peste cele normale

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Vineri, valorile termice diurne, mai ridicate decât în zilele anterioare în toată țara. În weekend, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an, cu temperaturi maxime între 4 și 13 grade și minime în general între -4 și 6 grade. La sfârşitul săptămânii, vremea va intra într-un proces de răcire.

05 dec. 2017, 13:56
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme schimbătoare, temperatura aerului va avea valori cu mult peste cele normale

PROGNOZA METEO LA NOAPTE În vestul, centrul și nordul țării, cerul va fi mai mult noros. În Banat, Crișana și Maramureș și pe spații restrânse în Transilvania și nordul Moldovei vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, favorizând izolat producerea de polei; la munte va ninge. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, unde temporar va viscoli sau spulbera zăpada. Temperaturile minime, preponderent negative, se vor situa în jurul celor normale la această dată și vor fi cuprinse între -6…-5 grade în depresiunile intramontane, dar local și în dealurile subcarpatice și 1…2 grade în Câmpia Banatului. Trecător se va forma ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Înnorările vor fi mai persistente la munte, unde local va ninge slab, dar și în Maramureș și în nordul și estul Transilvaniei unde vor fi precipitații mixte. În restul țării cerul va fi temporar noros, iar precipitațiile, predominant ploi, se vor semnala izolat. În primele ore ale zilei vor mai fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, unde pe creste rafalele vor depăși 70…80 km/h, iar zăpada va fi spulberată, dar local și temporar și în celelalte zone, cu viteze în general de 50…55 km/h. Temperatura aerului, în creștere ușoară, va avea valori maxime între 1 grad in Transilvania și 9 grade in sudul Oltenieie și minime între -3 și 4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, iar în cursul zilei vântul va sufla în general moderat. Temperatura aerului va fi ușor mai ridicată decât în intervalul precedent, cu o maximă de 7…8 grade și o minimă de 0…1 grad.

PROGNOZA METEO JOI În nordul, centrul și estul țării vor mai fi înnorări, mai ales în cursul zilei, dar numai izolat vor fi precipitații slabe, fulguieli în Carpații Orientali și precipitații mixte în Maramureș, estul Transilvaniei și nordul Moldovei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări pe crestele montane, spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 1..2 grade in estul Transilvaniei și 12 grade in sudul Oltenieie, iar cele minime între -11…-10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 4…5 grade pe litoral. Pe arii restrânse va fi ceață, în special noaptea.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de -1 grad, mai scăzută în zona preorășenească. Îndeosebi la sfârșitul nopții vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI Valorile termice diurne, mai ridicate decât în zilele anterioare în toată țara, vor fi cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii decembrie în majoritatea zonelor și se vor încadra între 3 si14 grade, cu cele mai mari valori in regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nord-vest, iar noaptea și în vestul extrem unde local va ploua. În Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar local și temporar și în regiunile vestice. Temperaturile minime se vor încadra în general între -7 și 5 grade. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va forma ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mult mai ridicată față de cea normală pentru această perioadă, va fi de 11…12 grade, iar minima se va situa în jurul valorii de -1 grad. Mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an, cu temperaturi maxime între 4 și 13 grade și minime în general între -4 și 6 grade. În regiunile din jumătatea de vest a țării aria de nebulozitate și precipitații va fi în extindere. La munte treptat vor predomina ninsorile, iar în zonele mai joase de relief la început vor fi mai ales ploi, apoi în special lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană unde va viscoli ninsoarea, dar local și temporar și în vestul teritoriului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab șimoderat. Temperatura aerului va avea valori cu mult peste cele normale pentru prima decadă a lunii decembrie, cu maxima de 10…11 grade și minimă 1…3 grade. În primele ore vor mai fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DE DUMINICA PANA MARTI Vremea va intra într-un proces de răcire, ce se va resimți în prima zi în jumătatea de nord-vest, iar în cea de-a doua și în restul țării. Vor fi precipitații în majoritatea regiunilor, însă mai frecvente în vest, centru și nord.