PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte, plouă şi va bate vântul

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă. Mercurul din termometre va creşte până la 27 de grade. De miercuri, vremea va fi în general instabilă și se va răci. În Bucureşti, cerul va prezenta înnorări și mai ales după-amiaza și noaptea vor fi averse.

14 apr. 2018, 14:03
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte, plouă şi va bate vântul

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi variabil, în zona de munte și în sud-vestul țării, iar în rest mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor încadra, între 2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15…16 grade în Dealurile de Vest. Izolat, îndeosebi în regiunile estice și sud-estice va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 9…10 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea va fi predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă, în majoritatea zonelor țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade pe litoral și în jur de 29 de grade, izolat în vest și in centru, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi noaptea în vestul și sud-vestul teritoriului, unde izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și în zona de munte, dar trecător și la cote mai reduse și în regiunile extracarpatice. În zonele joase, îndeosebi din est și sud-est, dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice și se va menține în general frumoasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 10..14 grade pe litoral și 27 de grade in centrul tarii, iar cele minime vor fi cuprinse, în general între 3 și 13 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de vest, precum și în zona de munte, unde doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi ziua, în sudul Banatului, în Moldova și la munte. Dimineața și noaptea, în special în sud-estul țării, izolat va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. În cursul zilei cerul va fi variabil în regiunile estice și sud-estice, dar în rest va prezenta înnorări temporare și pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice.

Seara și noaptea, nebulozitatea se va accentua în nordul, vestul și centrul țării, unde vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, iar izolat cantitățile de apă pot fi însemnate. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 12..13 grade pe litoral și 25.. 26 de grade in centrul tarii, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade. În zonele joase, îndeosebi din sud-est, dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții pentru ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi în general instabilă și se va răci. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi ploi în cea mai mare parte a țării. Vor fi mai ales averse, trecător însoțite de descărcări electrice, îndeosebi în regiunile sudice, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate. Pe crestele montane, îndeosebi noaptea, vor fi posibile precipitații mixte. Vântul se va intensifica temporar în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 14 și 20 de grade, iar cele minime între 3 și 12 grade. În zonele joase, izolat vor mai fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va prezenta înnorări și mai ales după-amiaza și noaptea vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări în a doua parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO DE JOI PANA SAMBATA Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. La începutul intervalului, probabilitatea pentru ploi se va menține ridicată, îndeosebi în regiunile sudice și la munte.