PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte, se anunţă ninsori

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că temperatura aerului va fi în scădere, în toate regiunile, până la valori, în mare parte din țară. Şi în Bucureşti vremea va fi predominant închisă cu valori termice mai scăzute decât cele din intervalul precedent. În zonele de munte, iar trecător, în special în partea a doua a intervalului și în cele de deal, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. 

08 ian. 2018, 15:50
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte, se anunţă ninsori

PROGNOZA METEO 08 ianuarie, ORA 20 – 09 ianuarie, ORA 08. Vremea va fi, în general, închisă în regiunile extracarpatice unde, pe spații restrânse, cu precădere în Moldova, vor fi ploi slabe sau burniță, iar în zona Carpaților Orientali și fulguieli. În restul teritoriului cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare. Temperaturile minime se vor situa între -3 și 7 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în sudul Banatului. Local, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 3…4 grade. Îndeosebi în prima parte a nopții, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO 09 ianuarie, ORA 08 – 10 ianuarie, ORA 08. Temperatura aerului va fi în scădere, în toate regiunile, până la valori, în mare parte din țară, dar mai ales în vest, nord-vest și centru, peste cele specifice perioadei. Cerul va avea înnorări temporare, cu precădere în sudul și în estul teritoriului. Pe spații restrânse din Oltenia și Muntenia și izolat în Moldova, Dobrogea, posibil și în sudul Banatului, vor fi ploi slabe și burniță.

În Carpații Meridionali și în jumătatea sudică a Carpaților Orientali, vor fi condiții de lapoviță și fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în Câmpia de Vest, zona Carpaților Occidentali și pe crestele montane, din rest. Maximele se vor încadra între 1 și 13 grade, iar minimele între -6 și 6 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, izolat vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant închisă cu valori termice mai scăzute decât cele din intervalul precedent. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar minima va fi de -1…0 grade. Vor fi condiții de ceață, iar trecător, posibil și burniță. Vântul va sufla, în general, moderat.

PROGNOZA METEO 10 ianuarie, ORA 08 – 11 ianuarie, ORA 08. Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit, în vestul, nord-vestul și centrul țării, dar și în extremitatea de sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 7 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult noros. Vor fi ploi slabe și burniță, local, în sud și în est și pe arii restrânse în centru.

În zonele de munte, iar trecător, în special în partea a doua a intervalului și în cele de deal, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, dar temporar și la cote mai reduse, și în sud și est. Mai ales dimineață, în zonele joase din vestul teritoriului, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult acoperit și temporar, îndeosebi în a doua parte a zilei și noaptea, va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

PROGNOZA METEO 11 ianuarie, ORA 08 – 12 ianuarie, ORA 08. Vremea va fi închisă în sudul și în estul țării, unde local vor cădea precipitații, slabe. În restul teritoriului, înnorările vor fi trecătoare, iar precipitațiile cu totul izolate. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie, iar la munte și pe arii restrânse în zonele deluroase, ninsori și lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile sudice și în zona montană înaltă. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent, cu maxime cuprinse între 3 și 12 grade și minime între -3 și 6 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține închisă și trecător va ploua, slab. Vântul va sufla, în general, moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

PROGNOZA METEO 12 ianuarie, ORA 08 – 13 ianuarie, ORA 08. Vremea se va răci ușor, iar cerul va fi mai mult noros. În regiunile sudice și doar izolat în restul teritoriului, temporar vor cădea precipitații slabe, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în sud și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade, iar cele minime între -7 și 3 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaților Orientali.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va răci și va fi, în continuare, închisă. Vor cădea precipitații – predominant sub formă de ploaie, în cursul zilei și mixte, noaptea. Vântul va prezenta intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 0 grade.

TENDINŢA 13 ianuarie ORA 08 – 16 ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ

Valorile termice, mai scăzute decât în intervalele precedente, vor fi apropiate de cele normale în această perioadă. În regiunile sudice, local și temporar, vor mai fi precipitații slabe, îndeosebi în prima zi.

TENDINŢA 13 ianuarie ORA 08 – 16 ianuarie, ORA 08 ÎN BUCUREŞTI

Temperatura aerului va continua să scadă, până la valori apropiate de cele, climatologic, specifice acestei perioade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, însă slabe cantitativ, va fi ridicată în prima zi.