PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării, temperaturile ajung la 25 de grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a țării. Săptămâna viitoare, temperaturile sunt mai mari decât ar trebui să fie în mod normal la această dată, în cea mai mare parte a țării.

12 oct. 2017, 14:09
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării, temperaturile ajung la 25 de grade

PROGNOZA METEO ÎN ŢARĂ Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul și centrul țării, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 2 și 12 grade. În zonele joase de relief, în special din sud și sud-est, spre dimineață vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI (12 octombrie, ORA 21 – 13 octombrie, ORA 09) Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 8…9 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de 5 grade.

PROGNOZA METEO (13 octombrie, ORA 09 – 14 octombrie, ORA 09) Vremea se va menține caldă în sudul și sud-estul țării, dar în restul teritoriului se va răci ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea și în nordul Munteniei, unde izolat se vor semnala ploi slabe de scurtă durată. În nordul Carpaților Orientali la peste 1800 m, trecător vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va avea intensificări cu precădere în sud-vest, centru și nord-est, iar în zona montană înaltă, mai ales a Carpaților Meridionali, va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 grade în depresiuni și 12 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI (13 octombrie, ORA 09 – 14 octombrie, ORA 09) Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO (14 octombrie, ORA 09 – 15 octombrie, ORA 09) Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în estul, nord-estul țării, precum și la munte, unde izolat, cu precădere noaptea, vor fi condiții să plouă slab. Vântul va avea intensificări locale în Moldova, Dobrogea și în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în nordul Moldovei și 21…22 de grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 1 și 11 grade. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase din vest și centru, izolat se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI ( 14 octombrie, ORA 09 – 15 octombrie, ORA 09) Vremea va fi în general frumoasă și normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă ușor mai scăzută decât în ziua precedentă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO (15 octombrie, ORA 09 – 16 octombrie, ORA 09) Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile estice, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu inensificări mai ales după-amiaza și seara în Moldova și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15 grade în nordul litoralului. Izolat, mai ales în regiunile intracarpatice, dimineața și noaptea va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI (15 octombrie, ORA 09 – 16 octombrie, ORA 09) Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL (16 octombrie, ORA 09 – 17 octombrie, ORA 09) Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în regiunile estice și sud-estice și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 25 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de producere a brumei. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, cu precădere în centrul și în sud-vestul țării, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI (16 octombrie, ORA 09 – 17 octombrie, ORA 09) Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

TENDINŢA (17 octombrie, ORA 09 – 20 octombrie, ORA 09) Vremea va fi caldă pentru această perioadă. Probabilitatea pentru ploi slabe, de scurtă durată, va fi redusă. Dimineața și noaptea, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

TENDINŢA BUCUREŞTI (17 octombrie, ORA 09 – 20 octombrie, ORA 09) Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această perioadă.