PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine caldă şi în general instabilă. Vezi cum o să fie în weekend

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. În weekend, cerul va avea înnorări temporar mai accentuate şi se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice. Săptămâna viitoare, temperatura aerului va creşte treptat, astfel încât vremea va deveni caldă în cea mai mare parte a ţării.

23 mai 2018, 10:38
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine caldă şi în general instabilă. Vezi cum o să fie în weekend

PROGNOZA METEO ÎN ŢARĂ. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile vestice şi la munte, zone în care cu totul izolat mai pot fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 7 şi 17 grade. În zonele joase, pe spaţii mici vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime, în general, între 9 şi 17 grade. Îndeosebi după-amiaza şi seara, în zona de munte şi în regiunile vestice, iar în cursul nopţii, în special în extremitatea nordică a ţării, înnorările vor fi temporar accentuate şi local se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Dimineaţa şi noaptea, pe spaţii mici, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, cu o maximă în jurul a 30 de grade şi minima de 15…17 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în continuare caldă, dar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi mai ales pe parcursul zilei se vor semnala averse şi descărcări electrice la munte, local în jumătatea de nord a ţării şi pe arii mai restrânse în rest. Izolat va cădea grindină şi se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate în intervale scurte de timp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în est, în sud-est, iar de scurtă durată şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiază şi seara, când va creşte probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va menţine caldă şi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar mai accentuate şi se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice, în cursul zilei pe arii extinse în jumătatea de vest a ţării şi local în rest, iar noaptea în sud-est şi pe spaţii mici în celelalte zone. Izolat vor fi condiţii de grindină, iar în intervale scurte de timp se pot cumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări în regiunile estice şi sud-estice, precum şi pe crestele montane, iar de scurtă durată şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 22 şi 28 de grade, iar cele minime între 10 şi 18 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă şi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi trecător averse, posibil însoţite de descărcări electrice, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

  • TENDINTA

PROGNOZA METEO DUMINICA – Vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice, cu o probabilitate mai mare de apariţie în jumătatea de vest a ţării şi în zona de munte, în special după-amiaza şi seara. Izolat vor fi condiţii de grindină, iar în intervale scurte de timp se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, iar de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade.

PROGNOZA METEO LUNI, MARTI si MIERCURI – Temperatura aerului va creşte treptat, astfel încât vremea va deveni caldă în cea mai mare parte a ţării. Temporar vor fi manifestări specifice instabilităţii atmosferice, cu o probabilitate mai mare de apariţie în regiunile vestice.