PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vremea se va RĂCI. Cum va fi de Crăciun

PROGNOZA METEO. Potrivit meteorologilor, vremea se va răci în zilele următoare, însă pe la mijlocul săptămânii viitoare termometrele vor arăta chiar şi 15 grade Celsius.

20 dec. 2014, 14:01
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vremea se va RĂCI. Cum va fi de Crăciun

PROGNOZA METEO. Duminica, vremea se va răci faţă de intervalul precedent, iar cerul va fi temporar noros. Îndeosebi în cursul zilei va ninge la munte, unde statul de zăpadă nou depus va mai depăşi 10…15 cm, dar şi în Maramureş, Crişana şi în Transilvania. În restul teritoriului, pe arii restrânse, vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze de până la 50…60 km/h, dar mai ales la munte, unde se vor depăşi 70…80 km/h, viscolind sau spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade in Transilvania şi 10 grade in Oltenia si Muntenia.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se va răci uşor faţă de intervalul precedent si in Capitala. Cerul va fi temporar noros şi trecător, vor fi precipitaţii slabe predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade Dimineaţa este posibil sa apara ceata.

PROGNOZA METEO. Luni, cerul va fi temporar noros şi local, la munte va ninge, iar în regiunile nordice vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de producere a poleiului. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în special în zona montană, unde va viscoli sau spulbera zăpada, dar şi în sudul teritoriului. Metetorologii anunta maxime termice de la 0 grade in estul Transilvaniei pana la 10 grade in extremitatea de sud-vest.

CITEŞTE ŞI ALERTĂ METEO. VISCOL, NINSORI şi POLEI în jumătate de ţară

VREMEA IN BUCURESTI. Cerul va fi temporar noros si in zona Capitalei in prima zi a saptamanii, unde vantul va sufla cu putere, iar termometrele vor arata 5…6 grade.

PROGNOZA METEO. Se face cald si frumos marti, chiar foarte cald pentru acesta data calendaristica în special in regiunile sudice şi estice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul, nord-vestul şi centrul ţării unde, izolat vor mai fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie. La munte, pe arii restrânse, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va continua să prezinte intensificări în majoritatea regiunilor, iar în zona montană va sufla tare şi temporar va spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade in estul Transilvaniei şi 15 grade in Lunca Dunarii.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă si in zona Capitalei, unde mercurul in termometre nu ar trebui sa treaca de 2 grade, iar de aceasta data meteorologii anunta 11…12 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului, dar nici vorba de precipitatii.

Zilele de Craciun aduc o vreme în general frumoasă şi caldă, chiar deosebit de caldă pentru această perioadă, mai ales în regiunile estice şi sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade. Spre sfarsitul saptamanii, valorile termice vor scădea de la o zi la alta, dar vremea ramane mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Probabilitatea de apariţe a precipitaţiilor va fi mai ridicată dupa Craciun în regiunile intracarpatice, apoi şi în sud. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă.