PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni deosebit de caldă, temperaturile vor creşte până la 24 de grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va deveni în general frumoasă și în cea mai mare parte a țării va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

20 mart. 2017, 15:31
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni deosebit de caldă, temperaturile vor creşte până la 24 de grade

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nordice și centrale, unde pe arii restrânse va ploua slab. În zona montană înaltă, îndeosebi a Carpaților Orientali, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare.
Vântul va sufla slab și moderat. În zonele joase de relief, cu precădere din nord-vestul și sudul țării, se va semnala ceață, iar în depresiuni vor fi condiții de brumă. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 7 grade.

PROGNOZA METEO  BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar spre dimineață vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va deveni în general frumoasă și în cea mai mare parte a țării va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade pe litoral și 23 de grade în Banat, iar cele minime se vor situa între -2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 12 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil și doar izolat vor fi condiții să plouă slab în nord-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Mai ales în a doua parte a intervalului, local în zonele joase de relief va fi ceață, iar în estul Transilvaniei, dimineața și noaptea, se va semnala brumă.

PROGNOZA METEO  BUCUREŞTI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menține în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade pe litoral și 23…24 de grade în regiunile vestice, iar cele minime se vor încadra, în general, între 1 și 11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări, în special noaptea, în vestul și nord-vestul teritoriului, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului la munte, iar local și temporar în Banat și în estul țării. În zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO  BUCUREŞTI. Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 20 de grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va rămâne deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil spre senin, cu înnorări temporare în regiunile nord-vestice și la munte, unde doar izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, Moldova și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9…10 grade pe litoral și 22…23 de grade în regiunile vestice,
nord-vestice și centrale. Temperaturile minime se vor încadra între -2…-1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 11…12 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață, iar în estul Transilvaniei, spre sfârșitul intervalului, izolat se va produce brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi predominant frumoasă și se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil și doar izolat, în zonele de munte și în nordul Moldovei, vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, mai coborâte pe litoral, iar cele minime se vor încadra între 1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 13 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. În prima parte a intervalului vremea va rămâne deosebit caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, apoi temperaturile vor marca o scădere. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. În primele două zile ale intervalului, vremea va rămâne deosebit caldă pentru această perioadă, apoi temperaturile vor marca o scădere. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată spre sfârșitul intervalului.