PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni geroasă, în unele zone ninge

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi scăzute pentru zilele următoare. Vremea va fi geroasă dimineața în nordul, nord-estul, centrul țării, local în sud și pe arii restrânse în rest. Ninsorile se vor semnala pe spaţii relativ extinse în zona Carpaţilor Orientali, local în Moldova, Transilvania şi în restul zonei montane şi pe arii restrânse în Maramureş, Muntenia şi Dobrogea.

12 dec. 2016, 14:22
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni geroasă, în unele zone ninge

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult noros si vor precipitații în regiunile centrale, sudice, estice, dar pe arii restrânse și în rest. Vor fi ninsori, exceptând în primele ore primele ore, cand in sud si in sud-est vor fi mixte. Local se va depune și strat de zăpadă, mai consistent la munte. Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales la altitudini mari, rafalele vor depăși 80…90 km/h și va fi viscol. În Moldova, Dobrogea și Muntenia, local, vântul va depăși la rafală 50…60 km/h, viscolind trecător ninsoarea. Temperaturile vor scădea accentuat față de intervalul precedent, iar minimele se vor încadra, în general, între -9 și 1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul noros și temporar precipitații, la început ploaie și lapoviţă, apoi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului, de până la 50…55 km/h. Temperaturi minime în jurul valorii de 0 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va răci accentuat față intervalul precedent, iar noaptea va fi ger în nord, nord-est si in centru, local în sud si pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 grade în estul Transilvaniei si 5 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -16 și -6 grade, mai coborâte în depresiuni, până în jurul a -21 de grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral, până la -4 grade. Cerul va fi mai mult senin peste, exceptând regiunile sudice, unde în prima parte mai ninge slab, local în Oltenia și doar izolat în Muntenia și sudul Dobrogei. Noaptea cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea de nord. Vântul cu intensificări la munte, unde va spulbera zăpada, dar si în Moldova, Dobrogea și Muntenia (local, la rafală, se vor depăși 50…60 km/h, iar pe crestele montane și pe litoral 70…75 km/h). Noaptea, cu totul izolat, vor fi condiții de ceață, cu depunere ce chiciură.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va răci accentuat față de intervalul precedent. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de -7…-5 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de -9 grade. Cerul va fi mai mult noros dimineata cand sunt sanse sa mai ninga slab, apoi va deveni treptat mai mult senin. Vântul va mai avea intensificări în prima parte a zilei, apoi va slăbi în intensitate.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi rece, geroasă dimineața în nordul, nord-estul, centrul țării, local în sud și pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 grade in estul Transilvaniei si 5 grade in Subcarpatii Moldovei, iar cele minime între -10 și -1 grad, ușor mai coborâte în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară si noaptea, când vor fi precipitații slabe, mai ales ninsori în regiunile vestice, nordice și centrale, dar pe arii restrânse și în restul teritoriului. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va cu unele intensificări pe crestele montane și local în nord-estul și sud-vestul țării. Vor fi condiții de ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea când vor fi condiții ca trecător să ningă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Temperaturile vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade, adica maxime in general intre -4 grade in Transilvania si cel mult 6 grade in Oltenia. Cerul va avea înnorări în regiunile nordice, estice şi centrale, precum şi la munte unde, mai ales seara şi noaptea, temporar va ninge, în general slab cantitativ. Ninsorile se vor semnala pe spaţii relativ extinse în zona Carpaţilor Orientali, local în Moldova, Transilvania şi în restul zonei montane şi pe arii restrânse în Maramureş, Muntenia şi Dobrogea. Pe litoral vor fi posibile precipitaţii mixte, favorizând producerea de polei. În rest, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare şi izolat fulguieli. Vântul va sufla cu intensificări temporare doar pe crestele montane, viscolind şi spulberând ninsoarea, iar spre seară şi noaptea și în regiunile estice şi sud-estice.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, dar sanse de ninsoare reduse. Vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice diurne se vor menţine apropiate de cele normale pentru acestă perioadă, dar cele nocturne vor marca o scădere, astfel că vremea va deveni geroasă local în nordul şi centrul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în est , unde doar pe spaţii restrânse va ninge slab, iar vantul va mai avea unele intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 şi 5 grade. Izolat, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, vântul în general slab iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade

PROGNOZA METEO DE SAMBATA PANA LUNI. În majoritatea regiunilor, mai ales dimineaţa şi noaptea, vremea va fi rece pentru această perioadă. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă, dar în zonele joase de relief se va semnala ceaţă.