PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi caldă pentru această dată

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată, în timpul ploilor.

03 mai 2017, 20:10
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi caldă pentru această dată

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în centru, in sud și in est, în timp ce în rest valorile termice vor fi mai scăzute decât cele din intervalul precedent, apropiate de normalul specific perioadei. În jumătatea de vest a țării vor fi manifestări de instabilitate atmosferică, adica înnorări, temporar accentuate, ploi cu caracter de aversă, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, pe spații mici cantități de apă mai însemnate și căderi de grindină.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei și în a doua parte a nopții, iar astfel de fenomene vor fi posibile pe arii restrânse, după-amiază, cu precădere în Moldova și zona de munte. Temperaturile maxime vor avea valori de la 18…19 grade pe litoral și în Dealurile de Vest, până la 28…29 de grade în Muntenia, iar cele minime se vor încadra între 5 și 15 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se menține frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin în primele ore, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi in jur de 27 de grade, iar minima 11…13 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. În zonele de deal şi de munte, precum şi în jumătatea de vest a ţării, vremea va fi în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spaţii mici, vor fi posibile căderi de grindină și cantități de apă mai însemnate.

În restul teritoriului cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, iar fenomene specifice instabilității atmosferice își vor face apariția, pe arii mai restrânse, îndeosebi spre seară. Temperatura aerului, în scădere față de cea din intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse, în general, între 18 și 25 de grade și minime între 5 și 13 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, cu valori termice mai scăzute decât în intervalul precedent. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și descărcări electrice, în cursul zilei, mai ales după-amiază. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată, în timpul ploilor.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vor mai fi manifestări specifice instabilității atmosferice, respectiv averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în interiorul arcului carpatic, la deal și la munte, iar în cursul zilei, pe arii restrânse și în celelalte regiuni. În sud și în est, noaptea, cerul va deveni variabil și vor fi condiții de ceață. Din punct de vedere termic, vremea va fi caldă cu valori de temperatură mai ridicate decât în intervalul anterior, cu maxime cuprinse între 20 și 26 de grade, mai mici doar pe litoral și minime între 5 și 14 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi în orele amiezii, când vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO DE DUMINICA – MARTI. Vremea va fi în general instabilă în majoritatea regiunilor și va intra treptat într-un proces de răcire.