PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi caldă, temperaturile ajung până la 18 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi, în continuare, mai caldă decât în mod caracteristic acestei date. Maximele vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, iar minimele între -2 și 8 grade.

11 dec. 2017, 14:16
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi caldă, temperaturile ajung până la 18 grade

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, în primele ore, în nordul și centrul țării. Pe arii restrânse, cu precădere în Oltenia, Transilvania și vestul Munteniei, se va forma ceață. Vântul va prezenta intensificări la munte, mai susținute pe creste, unde rafalele vor depăși 80…90 km/h și zăpada va fi spulberată, dar local și în regiunile vestice cu viteze de până la 50…55 km/h, în timp ce în restul zonelor, va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate, în special în deltă. Temperaturile minime vor avea valori de la -7…-6 grade în depresiunile Carpaților Orientali, până în jur de 10 grade în sudul Banatului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 0…2 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal, pentru a doua decadă a lunii decembrie, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopții, în extremitatea vestică și de nord-vest unde, pe spații mici, îndeosebi spre dimineață, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, iar la munte, cu precădere în masivele nordice, dar local și în regiunile vestice, va prezenta intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 și 18 grade, iar cele minime între -2 și 9 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, spre -6 grade. Se va semnala ceață, în orele dimineții, cu precădere în depresiuni și în sudul Olteniei, iar noaptea cu caracter.

Vezi şi: PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Temperaturi de 16 grade Celsius la mijloc de decembrie

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod normal, la această dată. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 3…5 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. În a doua parte a nopții, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Deși temperatura aerului va marca o scădere față de cea din intervalul precedent, în vestul, centrul și nordul țării, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Maximele se vor încadra între 6 și 16 grade, iar minimele se vor situa între -1 și 8 grade. Vor fi înnorări și ploi, în cursul zilei în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei, iar începând de seara, acestea se vor extinde și în restul teritoriului. Izolat, în zona Carpaților Occidentali și nordul Carpaților Orientali, cantitățile de apă pot depăși 15 l/mp.

La munte, la altitudini mari și în special în nordul Carpaților Orientali, ploile se vor transforma trecător în lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. În zonele joase de relief, mai ales dimineața, pe arii restrânse, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi, în continuare, mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil în cursul zilei, apoi se va înnora și temporar, mai ales în a doua parte a nopții, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă în jurul valorii de 6 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în jumătatea sudică a țării. În interiorul arcului carpatic, seara și noaptea, cerul va fi mai mult acoperit și va ploua. În rest, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala în prima parte a zilei, pe spații restrânse în regiunile estice și doar izolat în sud-est și în centru. La munte, trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea unele intensificări, cu viteze mai mari pe creste, în timp ce, în celelalte zone, va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade. Izolat, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va avea unele înnorări, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…14 grade, iar cea minimă de 0…2 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Temperatura aerului va marca o creștere, și în jumătatea de nord a țării, astfel încât majoritatea valorilor ce urmează să se înregistreze, se vor situa cu mult peste normele climatologice ale perioadei. Maximele vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, iar minimele între -2 și 8 grade. Cerul va deveni mai mult noros în vest, centru și nord, unde local va ploua, iar la munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare și doar izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Maramureș, Crișana, sudul Banatului și pe litoral, precum și în zonele montane, cu viteze mai mari pe creste, în special ale Carpaților Meridionali. Dimineața și noaptea, local va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi, în continuare, mai caldă decât în mod caracteristic acestei date. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. Vremea va fi caldă în primele două zile din interval, apoi se va răci. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, care vor cuprinde toate regiunile, va fi în creștere.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi caldă în primele zile din interval, apoi va intra într-un proces de răcire. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, va fi în creștere.