PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi, temperaturi maxime până la 27 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în general instabilă și va deveni rece pentru această dată. Vântul va sufla slab și moderat. De joi, vremea se va încălzi semnificativ față de ziua anterioară, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 27 de grade.

08 mai 2017, 12:45
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi, temperaturi maxime până la 27 grade

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse și descărcări electrice, local, în sudul, estul, centrul țării și doar izolat posibil în celelalte regiuni. Punctiform, mai ales în zonele de deal și de munte, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în general instabilă și va deveni rece pentru această dată. În sudul, centrul și estul țării vor fi înnorări temporar accentuate, pe arii relativ extinse se vor semnala
averse și descărcări electrice și izolat va cădea grindină.

Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 30…40 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile vor fi izolate. În zona montană, mai ales seara și noaptea, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 20 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 și 10 grade. Spre sfârșitul intervalului
în Crișana, Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei, local, se va produce brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general instabilă și mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiuni și 18 grade în Oltenia, iar cele minime, în general între
-3 și 7 grade. Cerul va fi temporar noros și mai ales în prima parte a zilei va ploua în Muntenia și pe arii restrânse în Oltenia, Dobrogea, Transilvania și Moldova. La munte, local, vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană, iar
pe parcursul zilei, pe arii restrânse și în celelalte regiuni.

Noaptea se va produce brumă, local în nordul și centrul țării, precum și în zonele deluroase din rest. Izolat vor fi condiții de grindină.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi semnificativ față de ziua anterioară, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Ziua cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi de scurtă durată la munte. Seara și noaptea nebulozitatea se va accentua treptat și vor fi averse și descărcări electrice în regiunile vestice, nordice și centrale, dar posibil, izolat, și în restul teriroriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste. Temperaturile
maxime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și se va încălzi semnificativ față de ziua anterioară. Cerul, mai mult senin ziua, va prezenta înnorări pe parcursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO VINERI. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în jumătatea nordică a teritoriului și la munte și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 27 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade. Izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 11…10 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. Valorile termice se vor situa ușor peste cele climatologic specifice perioadei în sudul și sud-estul țării, în timp ce în restul zonelor acestea vor fi în general apropiate de mediile multianuale. Temporar vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice în cea mai mare parte a teritoriului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile de temperatură se vor situa ușor peste cele climatologic
specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a fenomenelor specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului.