PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi în continuare caldă, 18 grade în termometre

Publicat: Luni, 12 Martie 2018 20:00 // Actualizat: Luni, 12 Martie 2018 20:35 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări ziua, mai ales în est, în sud și la munte. În Bucureşti, vor fi înnorări accentuate, averse și posibil descărcări electrice. 

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 12 martie, ORA 20 - 13 martie, ORA 08 - ÎN ŢARĂ Vremea va fi în general instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate și va ploua în toate regiunile. Ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși local 10...15 l/mp și izolat, îndeosebi în Banat, Oltenia, Transilvania, și în zona montană, 25...30 l/mp.

Precipitații mixte vor mai fi doar în zona montană înaltă, la peste 1900 m altitudine. Vântul va avea unele intensificări în est, la munte și de scurtă durată, asociat averselor, și în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 9 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Temporar vor fi înnorări accentuate și se vor semnala averse, cu o probabilitate mai mare ca spre dimineață, acestea să fie mai intense (se vor acumula în general 6...8 l/mp) și să fie însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 13 martie, ORA 08 - 14 martie, ORA 08 - ÎN ŢARĂ Vremea va fi în general instabilă, dar se va menține caldă pentru această dată, deși valorile termice vor marca o ușoară scădere față de ziua precedentă în majoritatea regiunilor. În estul, sud-estul, centrul, nordul țării și la munte, cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse. Cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp și izolat, mai ales în Moldova și în estul Transilvaniei, 30...35 l/mp.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și ploile locale, mai ales în prima parte a intervalului. Ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite, pe arii restrânse, de descărcări electrice. La munte, în special la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud, în est, la munte și pe spații mici în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 17 grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Temporar, pe parcursul zilei, vor fi înnorări accentuate, averse și posibil descărcări electrice (se vor acumula 4...6 l/mp și izolat posibil 8...10 l/mp). Vântul va sufla moderat, cu intensificări trecătoare după-amiaza și în timpul averselor (rafale de până la 45...50 km/h). Deși valorile termice diurne vor scădea ușor față de ziua precedentă, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 5...6 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 14 martie, ORA 08 - 15 martie, ORA 08 - ÎN ŢARĂ Vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, iar cele minime se vor situa între -1 și 7 grade. Cerul va fi temporar noros și vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice, local în centrul, sudul, estul țării și izolat în restul teritoriului. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări ziua, mai ales în est, în sud și la munte.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Valorile termice se vor situa în continuare peste mediile climatologice specifice perioadei. Temperatura maximă va fi de 15...16 grade, iar cea minimă de 3...5 grade. Cerul va fi temporar noros și mai ales după-amiaza vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 15 martie, ORA 08 - 16 martie, ORA 08 - ÎN ŢARĂ Deși valorile termice vor marca o scădere față de intervalul precedent, vremea va rămâne caldă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 16 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 8 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -7 grade. Cerul va avea înnorări temporare, iar local va ploua slab, ziua mai ales în jumătatea de est a teritoriului, iar noaptea cu precădere în vest și sud-vest.

La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar în cursul zilei și în regiunile sudice și sud-estice. Noaptea, mai ales în sud-est vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare caldă, deși temperatura aerului va marca o scădere ușoară față de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros și trecător în cursul zilei va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 2...4 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 16 martie, ORA 08 - 17 martie, ORA 08 - ÎN ŢARĂ Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru jumătatea lunii martie în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 8 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -3 grade.

Cerul va fi temporar noros și va ploua, pe arii extinse în jumătatea de vest a țării și local în rest. În zona montană la altitudini mari precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar temporar în cursul zilei și în sudul Banatului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Deși temperatura aerului va continua să scadă ușor, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Maxima termică se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 3...5 grade. Cerul va fi temporar noros și, trecător în cursul zilei, este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 17 martie, ORA 08 - 20 martie, ORA 08 - ÎN ŢARĂ Vremea, deosebit de caldă de la începutul intervalului, se va răci treptat în regiunile vestice, nordice și centrale, apoi și în restul teritoriului. Temporar vor fi precipitații în majoritatea regiunilor.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea, cu mult mai caldă decât în mod normal în această perioadă în primele două zile, se va răci spre sfârșitul intervalului. Temporar vor fi precipitații.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
meteo prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti vremea
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H