PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi în continuare frumoasă şi călduroasă, 34 de grade în termometre

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare călduroasă în vestul, sudul și centrul țării. În weekend, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zonele montane, unde izolat vor fi averse și descărcări electrice. 

07 aug. 2018, 14:32
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi în continuare frumoasă şi călduroasă, 34 de grade în termometre

PROGNOZA METEO 07 august, ORA 21 – 08 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Înnorări temporare, averse, descărcări electrice și posibil intensificări de scurtă durată ale vântului vor mai fi, mai ales la începutul nopții, pe arii restrânse în regiunile sudice și la munte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 grade în estul Transilvaniei și 23 de grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate la începutul nopții când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura minimă va fi de 18…20 de grade.

PROGNOZA METEO 08 august, ORA 09 – 09 august ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea se va menține călduroasă îndeosebi în zonele de câmpie din vestul și sudul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, în special după-amiaza, la munte și în sud-vestul țării, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 9 grade în depresiuni și 22 de grade în Dealurile de Vest și în deltă. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic în regiunile vestice și sud-vestice și pe arii mai restrânse în cele sud-estice.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic.

PROGNOZA METEO 09 august, ORA 09 – 10 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea va fi în continuare călduroasă în vestul, sudul și centrul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, doar cu totul izolat vor fi posibile astfel de fenomene. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări asociate ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade, iar cele minime în general între 11 și 20 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO 10 august, ORA 09 – 11 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în regiunile vestice, sudice și centrale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, mai ales în zonele montane, unde izolat vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul zilei în sud-vestul și sud-estul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade, mai coborâte în zonele depresionare spre 8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Maxima termică va fi de 31…32 de grade, iar minimă în jur de 16 grade.

PROGNOZA METEO 11 august, ORA 09 – 12 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea va fi în continuare predominant frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în vestul țării și local în celelalte regiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zonele montane, unde izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 21 de grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare frumoasă și călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minima va fi de 14…16 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII 12 august, ORA 09 – 15 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea se va menține călduroasă în majoritatea regiunilor, dar probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi relativ ridicată pe parcursul după-amiezilor doar în zona montană și în extremitatea de nord a țării.

BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă, dar călduroasă în orele amiezelor.