PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vremea va fi predominant frumoasă

PROGNOZA METEO. Vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi variabil iar valorile termice vor fi mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei. În Bucureşti sunt aşteptate temperaturi maxime de până la 30 de grade.

06 sept. 2017, 10:27
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vremea va fi predominant frumoasă

PROGNOZA METEO LA NOAPTE: Cerul va fi variabil cu înnorări temporare în regiunile nord-vestice, nordice si centrale, unde însă doar pe arii restrânse se vor semnala averse în general slabe. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în special la munte. Minimele termice vor fi cuprinse între 8 grade in despresiuni si 17 grade pe litoral.

VREMEA ÎN  BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorăsenească.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a tării. Vor fi înnorări temporare si pe arii restrânse va ploua slab în cursul zilei în nord si la munte, iar noaptea, izolat în sud-vest. În restul teritoriului,cerul va fi variabil spre partial noros. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări la munte si în regiunile nordice. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in Dealurile de Vest si 31 de grade in sud-vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă si se va încălzi fată de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. În sudul si sud-estul tării vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi variabil iar valorile termice vor fi mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei. În vestul, nordul si centrul teritoriului însă precum si în zona de munte vor fi înnorări temporare si pe arii restrânse, mai ales ziua, se vor semnala ploi slabe, posibil însotite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20…21 de grade în Crisana si Maramures si 33 de grade în sudul Munteniei

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va deveni caldă, cu o maximă a temperaturii aerului de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va continua să se încălzească devenind caldă în toată tara, local călduroasă în sud si sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare si ploi de scurtă durată, îndeosebi seara si noaptea, local în vest, sud-vest si centru si pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, în special în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade in nordul litoralului si 34 de grade in lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va continua să se încălzească usor devenind călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul noptii, când trecător vor fi conditii pentru ploi de scurtă durată si .Vântul va descărcări electricesufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade.

TENDINTA

DUMINICA – Valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice perioadei în toate regiunile, chiar dacă în cele sudice si estice maximele vor marca o scădere comparativ cu cele înregistrate în ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări si temporar ploi de scurtă durată si descărcări electrice îndeosebi seara si noaptea, pe arii restrânse în special în vest, nord-vest si la munte. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în Maramures, nordul Moldovei si pe litoral si 32 de grade în lunca Dunării.

LUNI, MARTI si MIERCURI – Valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice acestei perioade, însă în primele zile ale intervalului, local în regiunile sudice si estice, vremea va fi călduroasă. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicată la început în sud-vest si la munte, apoi îndeosebi în jumătatea de nord-vest.

Citeşte şi Prognoza meteo pe două săptămâni. Cum va fi vremea în prima zi de şcoală