PROGNOZA METEO pentru zilele următoare. Se anunţă temperaturi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi scăzute în următoarele zile. În weekend, valorile termice vor fi mai coborâte decăt cele normale pentru această perioadă. Şi în Bucureşti vremea se menţine răcoroasă, iar temperatura maximă nu va depăşi 22 de grade. 

22 sept. 2017, 14:43
PROGNOZA METEO pentru zilele următoare. Se anunţă temperaturi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
22.09.2017 ORA 21 – 23.09.2017 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Cerul va fi variabil în Oltenia și vestul Munteniei, iar în celelalte regiuni, mai mult noros. Va ploua în nord-estul, nordul și nord-vestul țării, local în centru și vest, iar în primele ore și în extremitatea de sud-est și izolat în restul teritoriului. În nordul Moldovei, zona Carpaților Orientali și în Maramureș, cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și punctiform 35-40 l/mp. În aceste zone și în Dobrogea, vor fi posibile descărcări electrice și căderi de grindină. Pe crestele montane, cu precădere în cele ale Carpaților Occidentali și vestul Carpaților Meridionali, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, trecător și în zona deltei, dar și în timpul averselor. Temperaturile minime se vor situa între 7 și 15 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 10…11 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
23.09.2017 ORA 09 – 24.09.2017 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru ultima decadă a lunii septembrie, cu precădere în regiunile intracarpatice. În vestul, centrul și nordul țării, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Izolat, cantitățile de apă vor mai depăși 20 l/mp, cu o probabilitate mai mare în Maramureș și zona Carpaților Occidentali. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala, pe arii restrânse. Pe crestele montane, precipitațiile vor mai fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua în vestul și sudul țării, precum și la munte, cu viteze ce vor depăși izolat 45…55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sud-estice, iar cele minime se vor situa între 5…6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15…16 pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va sufla, în general, moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
24.09.2017 ORA 09 – 25.09.2017 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Valorile termice se vor menține mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. În vestul, centrul și nordul țării, cerul va avea înnorări temporare și, mai ales în prima parte a intervalului, pe arii restrânse va mai ploua slab. Pe crestele montane, precipitațiile mai pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar în cursul zilei, și în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 15 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 2…3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 16…17 grade pe litoral. Izolat, la sfârșitul nopții, vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
25.09.2017 ORA 09 – 26.09.2017 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele din ziua precedentă, în cea mai mare parte a țării, apropiate de cele ce ar fi normale pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab, local în regiunile sud-vestice și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul și sud-vestul teritoriului și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 25 de grade, iar cele minime între 6…7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18…19 grade pe litoral. Izolat, dimineața, se va semnala ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice vor marca o creștere ușoară, față de ziua precedentă, și se vor apropia de cele normale pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 13…14 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
26.09.2017 ORA 09 – 27.09.2017 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros, dar numai izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în regiunile sudice și sud-estice și la munte și local în cele centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 25 de grade, iar cele minime, între, 2…3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 16…17 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi, în continuare, apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie slabă se vor menține reduse. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL
27.09.2017 ORA 09 – 30.09.2017 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Temperatura aerului va fi în scădere ușoară, până la valori mai coborâte decât cele normale la sfârșit de septembrie. Doar izolat, va ploua slab, în sud-estul extrem al țării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi în scădere ușoară și vor deveni mai coborâte decât cele normale pentru sfârșitul lunii septembrie. Probabilitatea de ploaie va fi foarte redusă.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe trei luni: Cum va fi vremea de Crăciun şi ANUL NOU 2018