Prognoza meteo pentru zilele următoare: temperaturi polare în toată ţara

Vremea va fi foarte rece în următoarele zile.

23 feb. 2018, 15:18
Prognoza meteo pentru zilele următoare: temperaturi polare în toată ţara

SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil în vest și nord-vest, iar în restul teritoriului înnorările accentuate vor persista și se vor semnala precipitații pe arii mai extinse spre seară și noaptea. Acestea vor fi sub formă de ninsoare, însă trecător în timpul zilei, pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia și posibil și în Dobrogea vor fi mixte, regiuni în care vor fi condiții de polei. Vântul va avea local și temporar intensificări, cu precădere în sud-est și vest, dar și pe crestele montane, astfel că vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra între -6…-5 grade în nordul Moldovei și 6…7 grade local în Oltenia și Banat. Temperaturile minime, mai scăzute decât în noaptea precedentă se vor încadra, în general, între -15 și -3 grade și vor fi sub pragul de ger (-10 grade) în nordul și centrul țării.

BUCUREŞTI

Cerul se va menține noros și temporar, mai ales spre seară și în prima parte a nopții, va ninge, iar vântul va avea
intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul a 3 grade, iar cea minimă va fi de -7…-5 grade.

DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată, geroasă ziua în nordul și centrul Moldovei, precum și în depresiunile din estul Transilvaniei, iar noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge în jumătatea de sud a teritoriului și pe arii mai restrânse în rest. Vântul va avea intensificări locale, cu viteze mai mari în sud-est și pe crestele montane, unde temporar va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -12 și -4 grade, iar cele minime între -15 și -5 grade, mai coborâte în nordul Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei spre -18…-20 de grade.

BUCUREŞTI

Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată, chiar geroasă noaptea. Cerul va fi noros, vântul va continua să prezinte intensificări și temporar va ninge. Temperatura maximă va fi de -5…-4 grade, iar cea minimă de -11…-10 grade.

LUNI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în continuare deosebit de rece pentru această dată, geroasă îndeosebi dimineața şi noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi noros și se vor semnala ninsori, local moderate cantitativ, în toate regiunile. Vântul va avea intensificări la munte, în sudul și sud-estul țării și pe arii mai restrânse în rest, temporar viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -12 și -2 grade, cu cele mai coborâte valori în nordul Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele minime între -16 și -2 grade, mai scăzute în special în estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI

Vremea va fi în continuare deosebit de rece pentru această dată, geroasă îndeosebi dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi noros și temporar va ninge. Vântul va avea intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -9 grade, iar cea minimă va fi de -12…-10 grade.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menține deosebit de rece pentru această dată, geroasă în special dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi noros și va continua să ningă în toate regiunile. Local, mai ales în sud-estul țării, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona de munte și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -11 și -2 grade, iar cele minime între -16 și -4 grade, mai coborâte în nordul Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI

Vremea se va menține deosebit de rece pentru această dată, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi noros și va continua să ningă. Vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de -9…-8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -10 grade.

MIERCURI, JOI, VINERI

ÎN ŢARĂ

Deși valorile termice vor marca o creștere, în primele două zile ale intervalului vremea va fi în continuare deosebit de rece pentru această perioadă, geroasă mai ales dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Temporar vor fi precipitații, mai ales dinspre mijlocul intervalului.

BUCUREŞTI

Deși valorile termice vor marca o creștere, în primele două zile vremea va fi în continuare deosebit de rece pentru această perioadă, geroasă dimineața și noaptea. Temporar vor fi precipitații, mai ales dinspre mijlocul intervalului.