PROGNOZA METEO pentru zilele următoare. Vremea se menţine caniculară

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că şi în zilele următoare vremea se va menţine caniculară, însă îşi vor face apariţia şi precipitaţiile, însoţite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului

13 iun. 2017, 13:46
PROGNOZA METEO pentru zilele următoare. Vremea se menţine caniculară

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, îndeosebi în primele ore, în regiunile estice și în zona montană, unde pe spații mici vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul țării și la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 și 20 de grade.

În Bucureşti, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 16…18 grade.

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sudul și în estul teritoriului, precum și la deal și munte unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și izolat în rest. Temperatura aerului, în general în scădere ușoară față de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse între 21…22 de grade în nordul și în centrul teritoriului și 31…32 de grade în Oltenia și sud-vestul Munteniei și minime între 6 și 18 grade.

În Bucureşti, cerul va fi variabil și vor fi condiții de ploaie de scurtă durată, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în scădere ușoară față de intervalul precedent, va avea o maximă de 28…29 de grade și o minimă de 14…16 grade.

Joi, vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile sud-estice, precum și în
zonele de deal și de munte, dar numai pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în nordul și în centrul teritoriului și 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 4 grade.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiază când vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

Vineri, vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări, mai accentuate spre seară și în cursul nopții și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în vestul, nordul și centrul țării și local în rest. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales în cursul nopții și se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Sâmbătă, vremea se va răci față de intervalul precedent și se va menține în general instabilă. Vor fi înnorări temporar
accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi pe parcursul zilei și seara. Izolat va cădea grindină, iar local cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 16 grade.

În Bucureşti, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales pe parcursul zilei și seara. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Duminică, luni şi marţi, vremea se va încălzi de la o zi la alta. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în prima parte a intervalului.

În Bucureşti, vremea se va încălzi de la o zi la alta. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în prima parte a intervalului.