PROGNOZA METEO. Ploile se retrag în prima zi de Paşte şi apare soarele

PROGNOZA METEO. Meteorologii au anunţat că sâmbătă vremea se mai răceşte în vestul, sud-vestul şi centrul ţării, în condiţiile în care în aceste zone norii vor domina cerul şi temporar plouă. Izolat, sunt posibile cantităţi de apă mai însemnate. Pentru prima zi de Paşte, veştile despre vreme sunt destul de bune: plouă mai puţin şi se încălzeşte. Soarele este tot mai generos şi numai prin jumătatea de vest şi pe la munte se mai ascunde din când în când printre nori.

18 apr. 2014, 13:31
PROGNOZA METEO. Ploile se retrag în prima zi de Paşte şi apare soarele

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea se mai răceşte în vestul, sud-vestul şi centrul ţării, în condiţiile în care în aceste zone norii vor domina cerul şi temporar plouă. Izolat, sunt posibile cantităţi de apă mai însemnate. Ploile îşi fac apariţia şi la munte şi doar pe crestele înalte vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi trecător ninsoare. În celelalte zone, se mai arată din când în când şi soarele printre nori şi plouă pe alocuri. Vântul va mai sufla cu putere la munte şi numai trecător va avea unele răbufniri nervoase prin restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 10 grade în Oltenia şi 21 de grade în Maramureş.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Nici sâmbătă cerul Capitalei nu se curaţă complet de nori şi nici ploaia nu ne ocoleşte. Vântul este agitat, iar termometrele mai câştigă câteva grade faţă de zilele anterioare. Maxima termică se va situa în jurul valorii de 17 grade.

PROGNOZA METEO. Pentru prima zi de Paşte, veştile despre vreme sunt destul de bune: plouă mai puţin şi se încălzeşte. Soarele este tot mai generos şi numai prin jumătatea de vest şi pe la munte se mai ascunde din când în când printre nori, ce lasă local ploi, dar slabe cantitativ. În restul zonelor, ploile îşi pot face apariţia cu totul izolat. Vântul este mai nervos pe crestele montane, iar amiaza vine cu maxime de la 14 grade în Oltenia, până la 21 de grade în Maramureş.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi uşor şi în Bucureşti, pe parcursul zilei de duminică, când numai dimineaţa este posibil să mai zărim câţiva nori pe cer, iar în rest va fi soare. În aceste condiţii, temperatura urcă spre 18 grade.

PROGNOZA METEO. Se pare că ne putem bucura de vreme bună în timpul Sărbătorilor Pascale, pentru că şi luni vremea se anunţă destul de frumoasă şi din ce în ce mai caldă. Amiaza vine cu temperaturi apropiate de pragul unei zile de vară în Lunca Dunării, unde termometrele vor arăta aproximativ 24 de grade, plecând de la 17 grade pe litoral. Soarele străluceşte din plin şi numai prin partea de nord-vest a ţării şi prin zona de munte se vor arăta câţiva nori, cu precădere în cursul după-amiezei, ce vor lăsa pe arii restrânse ploi slabe. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane şi în Banat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea continua să se încălzească uşor şi în Capitală, astfel că amiaza vine cu 22-23 de grade şi mult soare. O zi cu adevărat de sărbătoare.

Deşi atât ziua de marţi, ca şi zilele de la mijlocul săptămânii viitoare, vin din nou cu ploi în majoritatea regiunilor, temperaturile rămân mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 24 de grade.