PROGNOZA METEO. Se întorc ninsorile şi viscolul. Meteorologii anunţă temperaturi de minus 14 grade

PROGNOZA METEO. ANM anunţă precipitaţii sub formă de ninsoare şi vânt începând de luni seară, în Banat,Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, cu intensitate mare în partea de sud, în judeţele din Lunca Dunării.

RomaniaTV.net
15 ian. 2017, 13:37
PROGNOZA METEO. Se întorc ninsorile şi viscolul. Meteorologii anunţă temperaturi de minus 14 grade

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Vremea va fi geroasă în majoritatea zonelor ţării, cu temperaturi minime ce se vor încadra în general între -16 şi -6 grade. În nordul teritoriului vor fi înnorări, dar numai izolat va fulgui. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, însă în zonele joase de relief, în a doua parte a nopţii, local va fi nebulozitate joasă şi pe arii restrânse ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.Vremea va fi geroasă, astfel că temperatura minimă va fi de -11…-9 grade, posibil mai scăzută în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a nopţii când poate apărea şi ceaţă. Vântul va sufla în general slab.

PROGNOZA METEO LUNI.Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, geroasă dimineaţa în majoritatea zonelor, iar noaptea local în nord şi în centru. În prima parte a intervalului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ceaţă în zonele joase, în special cele din regiunile extracarpatice. Începând din orele serii, nebulozitatea va cuprinde mare parte din ţara. Va ninge în Banat, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, iar în extremitatea de sud ninsorile vor fi mai intense. În regiunile sudice şi sud-estice, vântul se va intensifica treptat, devenind în general moderat ziua, pe timpul nopţii vitezele vor depăşi 45…55 km/h, iar în sudul Banatului, Bărăgan şi Dobrogea vor fi rafale de peste 60 km/h, viscolind ninsoarea. În estul Dobrogei, trecător precipitațiile vor fi mixte și vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și 3 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade, mai scăzute în Maramureş, Transilvania şi în nordul Moldovei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi rece. Cerul va fi înnorat, în primele ore ale zilei vor fi condiţii de ceaţă, iar vântul va deveni moderat. Noaptea va ninge în general slab, iar rafalele de vânt vor depăşi 40 km/h. Temperatura maximă va fi de -4…-3 grade, iar cea minimă de -5…-4 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, geroasă dimineaţa şi noaptea local în nord şi centru. Cerul va fi variabil în nord-vestul teritoriului, iar în rest înnorările vor persista. În regiunile sudice şi sud-estice, temporar va ninge, iar vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze mai mari în Dobrogea, jumătatea estică a Munteniei, în sudul Moldovei şi al Banatului, viscolind sau spulberând zăpada. În celelalte regiuni, ninsorile vor fi posibile izolat, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 3 grade, iar cele minime în general între -14 şi -4 grade. În zonele joase de relief din vest şi centru, îndeosebi în a doua parte a intervalului, vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi rece. Cerul va fi noros, temporar va mai ninge slab, iar vântul va avea intensificări cu viteze de până la 40…45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi rece, geroasă dimineața și noaptea, îndeosebi în nordul, centrul și estul țării. În regiunile intracarpatice, cerul va fi variabil, iar izolat va fi ceaţă cu depunere de chiciură sau fulguieli, mai ales la începutul și
sfârșitul intervalului. În rest înnorările vor persista, în special pe parcursul zilei, când îndeosebi în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea local va mai ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane și în sud-estul ţării, cu precădere ziua. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -9 şi 1 grad, iar cele minime se vor situa între -18 şi -5
grade, cu valori mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea. Înnorările vor persista şi trecător, mai ales în prima parte a intervalului, va mai ninge, iar vântul va sufla moderat, trecător cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de -4…-2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -10 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi rece, geroasă dimineața și noaptea. În regiunile intracarpatice cerul va fi variabil, în timp ce în rest înnorările vor persista. În special ziua, în regiunile sudice izolat va mai ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul ţării și pe crestele montane, mai ales în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi -1 grad, iar cele minime se vor situa între -19 şi -7 grade, cu valori mai coborâte, până la -23 de grade, în depresiunile Carpaţilor Orientali. În zonele joase de relief, izolat va fi ceață cu depunere de chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult noros și trecător vor fi condiții să mai ningă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de -7…-5 grade, iar minima se va situa la -13…-11 grade.

PROGNOZA METEO VINERI, SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ. Vremea va fi rece, geroasă în timpul nopţilor şi al dimineţilor în cea mai mare parte a ţării. Probabilitatea de apariție a precipitaţiilor va fi relativ redusă. În zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

BUCUREŞTI. Vremea va fi rece, geroasă în timpul nopţilor şi al dimineţilor. Vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

Citeşte şi  Ninsori, vânt şi ger în Bucureşti şi judeţele din sudul şi sud-estul ţării, de duminică noapte până marţi