PROGNOZA METEO. Se răceşte şi plouă, în mai multe zone din ţară. Cum va fi vremea în fiecare regiune până duminică

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se va răci, în următoarele zile şi va ploua, în mai multe zone din ţară. 

05 apr. 2017, 12:50
PROGNOZA METEO. Se răceşte şi plouă, în mai multe zone din ţară. Cum va fi vremea în fiecare regiune până duminică

PROGNOZA METEO la noapte. Cerul va avea înnorări si va ploua în jumătatea de vest a tării, la munte si pe arii restrânse în restul zonelor. Vor mai fi averse, posibil însotite si de descărcări electrice, iar cantitătile de apă vor depăsi local 10…15 l/mp si punctiform 20 l/mp, cu precădere în zona de munte. Pe crestele montane înalte se vor semnala precipitatii mixte. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 1 si 9 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Cerul va avea înnorări si trecător vor fi conditii de ploaie slabă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO joi, 6 aprilie. Vremea va fi în general instabilă si va deveni mai rece decât în mod
obisnuit în această perioadă în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorări temporar accentuate. Vor fi ploi, mai ales averse, însotite de descărcări electrice si pe arii restrânse vor fi conditii de grindină. La munte, treptat, vor predomina ninsorile, iar noaptea, în Transilvania, se vor semnala precipitatii mixte. Local cantitătile de apă vor depăsi 15…20 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în toate zonele, viteze mai mari urmând a se înregistra în sud-vestul tării si la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade in nord-vest si 19 grade in regiunile rasaritene. Noaptea vor fi conditii de brumă, în nord-vestul si centrul teritoriului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general instabilă. Temporar vor fi înnorări accentuate si în special spre seară si la începutul noptii se vor semnala averse, posibil moderate cantitativ si descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI, 7 aprilie. Vremea va fi mai rece decât în mod obisnuit la această dată în
toată tara. Cerul va avea înnorări, iar local si temporar va ploua în majoritatea regiunilor. În zona montană vor predomina ninsorile, iar pe arii restrânse în Maramures, Transilvania si Moldova, precipitatiile vor fi si sub formă de lapovită si ninsoare. Mai ales în cursul zilei, vântul va prezenta intensificări în toate zonele, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade in estul Transilvaniei si 16 grade in sud, iar cele minime între -2 si 6 grade. Noaptea, cu precădere în nord-vest si centru se va semnala brumă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi mai rece decât în mod obisnuit la această dată. Cerul va fi temporar noros si în special în cursul zilei va ploua. Vântul va sufla moderat cu unele intensificări, ziua, apoi treptat va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ, 8 aprilie. Vremea se va mentine usor mai rece decât în mod obisnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, când pe arii restrânse va ploua slab în centrul si estul tării si cu totul izolat în rest, iar în zona montană precipitatiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei la munte, precum si în sud-vestul si estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in estul Transilvaniei si 17 grade in sud-vest si sud, iar cele minime între -3 si 7 grade. Noaptea, local în Transilvania si izolat în celelalte regiuni se va produce brumă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult senin la începutul zilei si noaptea, dar cu unele înnorări după-amiaza si seara. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade, usor mai scăzută în zona preorăsenească.

TENDINTA

DUMINICA – Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor marca o crestere fată de intervalul precedent si vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul noptii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 si 20 de grade. (12 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade in Oltenia). 

LUNI, MARTI SI MIERCURI – În primele două zile vremea va fi caldă, apoi valorile termice vor marca o scădere în toată tara. Probabilitatea de aparitie a ploilor va creste în a doua jumătate a intervalului, cu precădere în vestul, centrul si nordul teritoriului.