PROGNOZA METEO. Temperaturi de îngheţ noaptea şi dimineaţa. Cum va fi vremea în weekend

Publicat: Joi, 04 Octombrie 2018 16:48 // Actualizat: Joi, 04 Octombrie 2018 16:48 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în general frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 21 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre -4 grade, unde se va produce brumă. Pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață. Şi în Bucureşti se anunţă vreme frumoasă, dar rece. 

PROGNOZA METEO. La noapte, vremea va fi rece, chiar deosebit de rece în nord-vestul și centrul țării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -5 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane și pe litoral. Se va produce brumă local în Transilvania și izolat în celelalte regiuni.

BUCUREŞTI. Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 5...7 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Munții Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 21 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre -4 grade, unde se va produce brumă. Pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 5...7 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în majoritatea regiunilor, iar în vest, nord-vest și centru valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât în mod caracteristic acestei perioade. Cerul va fi variabil, mai mult senin după-amiaza, dar cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului în extremitatea vestică, unde izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane, iar la cote mai reduse și în Banat, Moldova și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade, mai coborâte spre -2 grade în estul Transilvaniei, unde va fi brumă. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă la începutul intervalului. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 6...9 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior, iar vremea în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile vestice și nord-vestice, unde îndeosebi seara și noaptea izolat vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatul și în nordul și centrul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 25 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, unde posibil se va produce brumă. Dimineața și noaptea, local în zonele joase de relief se va forma ceață.

BUCUREŞTI. Vremea se va menține în general frumoasă, cu valori termice comparabile cu cele din intervalul anterior. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 7...9 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi în continuare în general frumoasă și caldă în special în vest, nord-vest și centru. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în regiunile vestice și nord-vestice, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 25 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Noaptea vor fi condiții de ceață.

De marţi, valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei în majoritatea zonelor. Ploi slabe se vor semnala pe arii restrânse.

BUCUREŞTI. Valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6605
RON
12 Dec
noapte -4 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H