PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute în toată ţara

PROGNOZA METEO. Vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor, geroasã dimineaţa, dar mai ales noaptea, în cea mai mare parte a ţãrii. Începând de duminică, temperaturile vor începe să crească faţă de zilele precedente, însă, în primele ore ale zilei, în special în sud, sud-vest şi în centru, gerul va persista.

18 ian. 2017, 14:46
PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute în toată ţara

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor, geroasã dimineaţa, dar mai ales noaptea, în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 grade in estul Transilvaniei si 2 grade in dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -25 grade in depresiuni şi -6 grade pe litoral poate si in dealurile de vest. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile extracarpatice, unde izolat va ninge slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral, iar peste zi şi în Munţii Banatului, Carpaţii de Curburã, sudul Moldovei, Muntenia şi Dobrogea. Va fi ceaţã cu depunere de chiciurã, izolat dimineaţa şi local noaptea, mai ales în zonele joase din sud, est şi centru.

VREMEA ÎN BUCURESTI. Vremea va fi rece, geroasã noaptea, cu maxime de cel mult -4…-3 grade si minime de -12..-10. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei, dar condiţiile de fulguialã vor fi reduse şi din nou noaptea, când va fi posibil sã se formeze ceaţã asociatã cu chiciurã. Vântul va sufla în general moderat ziua.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasã dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -9 grade in estul Transilvaniei şi 2 grade in dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -24 de grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi -4 grade în Moldova. Cerul va fi variabil, local cu nebulozitate joasã sau ceaţã asociatã cu chiciurã în regiunile sudice, estice şi centrale. Cu totul izolat vor fi posibile fuguieli. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

VREMEA ÎN BUCURESTI. Vremea va fi în continuare rece, geroasã dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei şi noaptea când vor fi condiţii de ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de -3…-2 grade, iar cea minimã de -14…-12 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va menţine geroasã dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţãrii. În orele amiezii valorile termice vor rãmâne sub mediile multianuale în sud, în timp ce în restul teritoriului acestea vor fi apropiate de normalul perioadei. În interiorul arcului carpatic cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţã asociatã cu chiciurã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar în primele ore ale zilei şi noaptea, local va fi nebulozitate joasã şi ceaţã, asociatã cu depunere de chiciurã şi trecãtor cu fulguieli. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 grade in sud şi 5 grade in SuBcarpatii Moldovei, iar cele minime se vor situa între -21 de grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi în jurul a -2 grade în Delta Dunãrii.

VREMEA ÎN BUCURESTI. Vremea va fi deosebit de rece, geroasã dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi condiţii de ceaţã la începutul şi sfârşitul intervalului, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de -4…-3 grade, iar cea minimã de -12…-10 grade, posibil uşor mai coborâtã în zona preorãşeneascã.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va încãlzi faţã de intervalul anterior, însã în primele ore ale zilei, în special în sud, sud-vest şi în centru, gerul va persista. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în accentuare şi în extindere în regiunile extracarpatice precum şi în zonele montane, unde doar izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri spre sfârşitul intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 4 grade, iar cele minime între -13 şi -2 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

DE LUNI PANA MIERCURI Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi în creştere spre sfârşitul intervalului în special în partea de nord a teritoriului.

Citeşte şi INFORMARE METEOROLOGICĂ: GER şi VÂNT PUTERNIC în cea mai mare parte a ţării