PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute şi ninsori slabe în următoarele zile

PROGNOZA METEO. În următoarele zile vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Sunt aşteptate ninsori slabe, iar în Bucureşti temperatura maximă va fi vineri de -4 grade.

26 ian. 2017, 13:29
PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute şi ninsori slabe în următoarele zile

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, geroasă dimineața în cea mai mare parte a țării, iar noaptea în nord-vest, centru şi local în sud și în vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general între -8 grade in sud, in zonele cu nebulozitate accentuata, ceata si 2 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime între -15 și -4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări, în general persistente, în est, in sud-est, parţial în sud şi in centru Trecător va ninge slab, local în Moldova şi izolat în Dobrogea şi Muntenia. Mai ales în primele ore ale intervalului va fi ceaţă asociată cu chiciură în sud, în centru şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul va avea ceva intensificări la munte, pe creste mai ales si pe arii mai restranse in est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi rece, geroasă dimineaţa. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -4 grade, iar cea minimă va fi de -8…-6 grade. Cerul va avea înnorări, iar în primele ore ale intervalului se vor menţine condiţiile de ceaţă asociată cu chiciură, in conditii de vant cel mult moderat. .

PROGNOZA METEO SAMBATA. Temperaturile se mențin mai coborâte decât în mod normal în sud şi in sud-est, dar se vor apropia de mediile climatologice in celelalte regiuni, chiar va fi ger dimineaţa local în vest, in nord-vest si in centru dar şi in sud, iar noaptea pe arii mai restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade in sudul Olteniei si 6 grade in Dealurile Banatului, iar cele minime se vor situa între -17 grade în depresiuni şi -1 grad în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în est şi in sud-est, unde trecător şi izolat, ziua, va ninge slab. Va fi ceaţă asociată cu chiciură, dimineaţa pe arii restrânse, iar noaptea în zonele joase mai ales din sud, centru şi est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi sub mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi condiţii de ceaţă asociată cu chiciură. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de -8…-6 grade, posibil mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se menţine mai rece decât în modobişnuit la această dată în sud şi in sud-est, în timp ce în restul teritoriului temperaturuile vor fi in jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, mai ales în centru şi in sud va fi ger. În zonele joase de relief din sud și est vor fi înnorări si, mai ales dimineaţa şi noaptea, va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură. Izolat vor fi condiţii de burniţă sau fulguieli. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ceață va fi local in Transilvania şi izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla cu unele intensificări doar în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 grade în Oltenia și 7 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime între -19 grade în depresiunile Carpaților Orientali și -1 grad în zonele de deal din vest, dar si în nordul litoralului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros ziua şi acoperit noaptea. Dimineaţa, dar mai ales noaptea, va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -8…-7 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO LUNI. În sudul in estul țării vremea va fi în general închisă și rece, izolat vor fi fulguieli sau burnițe, iar în zonele joase de relief, local va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin și doar pe arii restrânse, mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 și 5 grade, iar cele minime se vor situa între -14 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 0 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă și rece și se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -6…-5 grade. DE marti pana joi În regiunile extracarpatice temperaturile vor fi sub mediile climatologice specifice perioadei, în timp ce în restul teritoriului se vor situa în jurul acestora. Doar pe arii restrânse vor fi precipitații slabe în a doua parte a intervalului, iar în zonele joase de relief, local va mai fi ceață.