PROGNOZA METEO. Temperaturile rămân negative şi în timpul zilei. Vezi când începe să se încălzească

PROGNOZA METEO. Începutul de săptămână vine cu temperaturi negative chiar şi în timpul zilei, dar începând de miercuri mercurul din termometre începe să depăşească limita de zero grade în mai multe zone din ţară.

RomaniaTV.net
29 ian. 2017, 15:09
PROGNOZA METEO. Temperaturile rămân negative şi în timpul zilei. Vezi când începe să se încălzească

PROGNOZA METEO LUNI. În regiunile extracarpatice, vremea va fi în general închisă şi rece, pe arii restrânse va fi ceață cu depunere de chiciură și trecător va burniţa sau va fulgui. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, ceaţa se va semnala doar izolat, dimineața și noaptea, iar valorile termice diurne vor fi apropiate de normele perioadei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 grade izolat in Moldova, -4 prin sudul Olteniei si 5 grade în vest şi nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -17 și -3 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă și rece. Vor fi condiţii de ceaţă şi, trecător, de fulguială. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -2…-1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -7 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va menține rece în cea mai mare parte a țării, geroasă dimineața și noaptea, mai ales în Transilvania. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în regiunile extracarpatice, iar noaptea mai ales în vest şi in nord-vest. Izolat vor fi fulguieli trecătoare sau burniță. Îndeosebi dimineața și noaptea va fi ceată asociată cu depunere de chiciură, local în centru si pe arii restrânse în rest. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în Banat şi Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în Oltenia şi estul in Transilvaniei și 6 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -18 și 0 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține rece. Cerul, mai mult noros în primele ore ale zilei, când vor fi condiții de fulguială, se va degaja treptat, dar noaptea se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -9…-8 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Deşi temperaturile vor creşte uşor faţă de intervalul precedent, vremea va fi rece înca in cea mai mare parte a țării, local geroasă dimineața și noaptea în centru și sud. La deal și de munte cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, în special cele din sud, va fi nebulozitate joasă sau ceață cu depunere de chiciură și, trecător, fulguieli. Înnorări şi precipitaţii slabe, predominant ploi, se vor semnala izolat şi în regiunile vestice, mai ales după-amiaza şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5…-4 grade în zonele cu ceaţă persistentă din sud si 8…9 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -13 și 1 grad.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare rece. Cerul va fi variabil, iar mai ales dimineața și noaptea, se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 0…2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -9 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi, mai ales la deal şi munte. Cerul va avea înnorări în vestul şi nord-vestul ţării, unde local şi temporar va ploua slab, iar în sud şi est vor fi nori joşi sau ceață și, trecător, burniţă sau fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în vest şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade in zonele cu ceata persistenta din Lunca Dunarii și 11 grade in dealurile Banatului, iar cele minime se vor situa, în general, între -8 și 2 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă. Va fi ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă de -8…-6 grade.

PROGNOZA METEO VINERI-DUMINICA. Vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales la deal și la munte, unde va fi mai cald decat in mod obisnuit la inceptului lunii februarie. Probabilitatea de apariţie a precipitațiilor va creşte la sfârşitul intervalului în jumătatea vest a ţării, iar în zonele joase de relief, local, va mai fi ceață.