PROGNOZA METEO. Temperaturile urcă până la 27 de grade

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine caldă în următoarele zile, temperaturile ajungând până la 27 de grade. Norii vor fi prezenţi pe cer, însă doar de decor.

13 oct. 2014, 13:53
PROGNOZA METEO. Temperaturile urcă până la 27 de grade

PROGNOZA METEO. Marţi ne vom bucura de o vreme caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile din interiorul arcului carpatic. Se arată soarele încă de dimineaţă, mai puţin în zonele joase de relief îndeosebi în sudul, estul şi centrul teritoriului, unde ziua începe pe alocuri cu ceaţă. Pe de altă parte, în orele serii se înmulţesc norii ce lasă ploi slabe, pe arii restrânse în nord-vestul ţării şi cu totul izolat în rest. Vântul se agită puţin prin unele zone va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor pleca de la 18 grade pe litoral şi se vor opri la 28 de grade în vest, nord-vest şi centru.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea rămâne frumoasă şi caldă marţi, cu mult soare şi nori de decor, iar vântul este liniştit. În aceste condiţii termometrele strâng cam 22…23 de grade pe tot parcursul zilei.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru mijlocul lunii octombrie în majoritatea regiunilor. Nori ameninţători vor acoperi cerul în vestul, nordul şi centrul ţării unde va ploua, în special începând cu orele serii. Pe alocuri vor fi ploi de vară, adică averse, trecător însoţite de tunete şi fulgere şi la nivel izolat se pot strânge cantităţi importante de apă. În regiunile extracarpatice, ziua începe cu ceaţă, apoi aceasta lasă loc soarelui şi abia în cursul nopţii se înmulţesc şi aici norii. Vântul este mai sprinten pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade pe litoral şi 28 de grade în Banat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri este o vreme frumoasă, caldă şi destul de însorită. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se răceşte în vestul, centrul şi nordul ţării, unde cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua. Meteorologii anunţă averse cu fenomene electrice ca în plină vară şi izolat cantităţi de apă mai însemnate. În restul zonelor temperaturile continuă să crească, aşa că ajungem să vorbim despre vreme anormal de caldă, pe fondul soarelui destul de generos şi a câtorva nori ce îşi vor face apariţia răzleţ şi doar pe arii restrânse scutură ploi slabe. Vântul prinde putere în majoritatea regiunilor, dar va avea viteze mai mari la munte, în timp ce amiaza vine cu 18 grade în termometre în nord-vest şi 29 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi se încălzeşte, temperaturile ajungând până la valori în jur de 27 de grade, ceea ce înseamnă vreme specifică mai curând începutului de august decât pentru mijloc de toamnă. Soarele domină cerul, dar se arată şi câţiva nori, inofensivi pe parcursul zilei.

PROGNOZA METEO. Ultimele trei zile ale săptămânii aduc o răcire a  vremii în toate regiunile, astfel că, dacă vineri vor mai fi posibile valori de 25 grade în sud-est, sâmbătă şi duminică temperaturile nu mai trec de 16….18 grade. Continuă să plouă în vestul, centrul şi nordul ţării, pentru că în weekend ploile se mută în jumatatea de sud a teritoriului. În plus, la nivel izolat se vor strânge cantităţi de apă mai însemnate şi nici vântul nu va fi tocmai liniştit.