PROGNOZA METEO pe trei zile. Temperaturile urcă până la 33 de grade

PROGNOZA METEO. Vremea va fi călduroasă în mare parte din ţară, în următoarele zile, însă ploile nu dispar cu desăvârşire.

29 iul. 2014, 12:54
PROGNOZA METEO pe trei zile. Temperaturile urcă până la 33 de grade

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 27…28 de grade în nordul ţării, în depresiuni şi în dealurile Olteniei şi Munteniei şi 33 de grade în sud-est. Cerul va avea înnorări temporare în centrul şi sudul ţării, iar după-amiaza şi în vest şi la munte, unde local vor fi averse şi descărcări electrice. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În regiunile estice va fi cer variabil şi ploi de scurtă durată vor fi posibile doar cu totul izolat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade.

PROGNOZA METEO. În regiunile vestice şi sud-vestice vremea va fi în general instabilă, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi averse şi descărcări electrice, pe arii extinse în Banat şi Crişana şi local în Oltenia şi zona de munte. În restul teritoriului vremea va fi în continuare călduroasă, iar manifestări asociate instabilităţii atmosferice sunt posibile doar izolat, după-amiaza. Vântul va avea unele intensificări în sud-estul ţării, dar şi în rest, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27…28 de grade în Dealurile de Vest, în Oltenia şi în depresiuni şi 33…34 de grade în est şi sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, iar condiţiile de averse şi descărcări electrice vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi călduroasă în toate zonele de câmpie şi podiş, izolat chiar caniculară în sud-estul ţării, iar temperaturile maxime se vor încadra între 29 de grade în depresiuni, în sudul litoralului şi izolat în Oltenia şi 35 de grade în Bărăgan şi în partea continentală a Dobrogei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi trecător ploi slabe în vestul extrem şi în zona de munte, mai ales după-amiaza. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine călduroasă vineri. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară după-amiaza, iar temperaturile maxime se vor situa între 29 de grade în sudul litoralului şi în depresiuni şi 35 de grade, local, în Câmpia Română, Câmpia de Vest, Dobrogea şi Moldova. Cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată, mai ales după-amiaza la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în est şi sud-est.