PROGNOZA METEO. Vezi cum va fi vremea în WEEKEND

În continuare vremea va fi în general instbila, iar valoarele termice se vor menţine mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă. Sâmbătă, în Bucureşti sunt aşteptate averse însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

06 mai 2016, 12:32
PROGNOZA METEO. Vezi cum va fi vremea în WEEKEND

PROGNOZA METEO SAMBATA. În Moldova, Transilvania, Maramureş, Muntenia şi Oltenia, precum şi în zona montană, vor fi intervale de timp cu nebulozitate accentuată, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi averse ce pot avea şi caracter torenţial.

Izolat va cădea grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20…25 l/mp. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala local, în a doua parte a zilei. La munte, la peste 1700 m altitudine, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade in estul transilvanieie şi 22 de grade in vestul si sud-vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general instabilă, cu innorari accentuate, averse însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, uşor mai scăzută decât cea normală a datei, va fi de 19…20 de grade

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea se va menţine în general instabilă. Îndeosebi în cursul zilei, cu caracter local în majoritatea zonelor, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ala vântului. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime, mai scăzute decât cele obişnuite ale perioadei în cea mai mare parte a ţării, se vor încadra între 15 grade in estul Transilvanieie şi 22 de grade in vestul si sud-vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general instabilă, cu cer temporar noros şi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cu precădere în a doua parte a zilei. Temperatura maximă, uşor mai scăzută decât în mod obişnuit la această dată, se va situa în jurul valorii de 19 grade

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi în continuare în general instabilă. După-amiaza și seara, în vestul, nordul şi centrul ţării, precum și în zonele de deal şi de munte vor fi înnorări temporare, averse, în general slabe cantitativ, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în timp ce în restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Vor fi condiții de grindină. Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice în mare parte din țară, cu maxime diurne cuprinse între 15 grade in Maramures si in estul Transilvaniei și 22 de grade in sudul Banatului si in sud-vestul Olteniei

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi condiţii pentru ploaie de scurtă durată. Temperatura maximă, mai scăzută decât în mod obişnuit la această dată, va fi de 20…21 de grade

MARTI în regiunile intracarpatice, la deal și la munte, îndeosebi după-amiaza și noaptea,Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină.

În restul teritoriului, manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe spații mai mici. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade.

DE MIERCURI PANA SAMBATA În vestul, nordul și centrul țării, precum și în zonele de deal și de munte instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale ale perioadei.

În sud şi în est vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, iar fenomenele de instabilitate atmosferică vor fi pe arii mai restrânse, cu precădere în a doua parte a intervalului.