PROGNOZA METEO. Vom avea parte de caniculă, dar şi de ploi cu tunete şi fulgere

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă în continuarea instabilitate atmosferică. În zilele următoare vom avea parte de vreme călduroasă, izolat caniculară, şi de ploi de vară cu tunete, fulgere şi rafale de vânt.

06 aug. 2014, 20:49
PROGNOZA METEO. Vom avea parte de caniculă, dar şi de ploi cu tunete şi fulgere

PROGNOZA METEO JOI. Meteorologii anunta in continuare instabilitate atmosferică care va fi accentuată in vestul, sud-vestul, nordul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde sunt asteptate ploi, cu fulgere, tunete si rafale de vant. Izolat vor fi cantităţi de apă mai însemnate şi este posibil sa cada grindină. În restul zonelor vremea va fi călduroasă, destul de insorita, iar astfel de fenomene de vara isi fac aparitia cu totul izolat, spre seară. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în Dealurile de Vest şi 34 de grade în sud-estul ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă in Capitala. Va fi soare, cu putin vant , iar dupa-amiaza vine cu aproximativ 33 de grade in termometre.

PROGNOZA METEO VINERI. În vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte instabilitatea atmosferică ramane accentuată şi local va ploua. Vorbim despre ploi torentiale, ce vor fi insotite de fenomene electrice, vant mai puternic si eventual caderi de grindină. În restul zonelor vremea se va menţine călduroasă, izolat caniculară la amiază, cerul va fi variabil, iar manifestările specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în Dealurile de Vest şi 34…35 de grade în sud-est, iar cele minime se vor încadra între 12 şi 24 de grade.

CITEŞTE ŞI VREMEA IN BUCURESTI. Cum va fi VREMEA LA MARE SI LA MUNTE în weekend

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Bucurestenii vor avea de suportat in continuare vremea din ce in ce mai calduroasa, asta pentru ca in orele amiezii sunt asteptat in jur de 34 de grade la umbra. Abia spre seară şi în primele ore ale nopţii este posibil sa ne mai racorim cu o ploaie de vara.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi usor instabila. Va fi soare, dar nu lipsesc nici norii ce vor aduce averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului local în zonele de deal şi de munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade in Bucovina şi estul Transilvaniei si 33, poate chiar 34 de grade oin extremitatea de du-est a tarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, când vor fi posibila ploi de scurtă durată, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 31…33 de grade.