PROGNOZA METEO: Vom avea parte de un weekend cu vreme frumoasă de toamnă

Vremea se va menţine frumoasă în următoarele zile, cu temperaturi diurne plăcute, chiar dacă frigul va deveni pătrunzător în timpul nopţii. Ploile nu ne vor deranja, însă vântul va prinde viteză, pe alocuri.

13 oct. 2017, 11:52
PROGNOZA METEO: Vom avea parte de un weekend cu vreme frumoasă de toamnă

PROGNOZA METEO LA NOAPTE: Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile estice, sud-estice și la munte, unde izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată. La altitudini mai mari de 1800 m, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări cu precădere în nord-est, iar în zona montană înaltă, mai ales în Carpații Meridionali, va sufla tare. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 grade în depresiuni și 12 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va avea unele înnorări, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 8…10 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice și la munte, unde doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea și în zona montană, în special în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în nordul Moldovei și 22…23 de grade în Oltenia, iar cele minime între 3 și 12 grade. Spre sfârșitul intervalului, îndeosebi în zonele joase din vest și centru, izolat se va semnala ceață.

Citeşte şi Meteorologii anunţă o iarnă grea în România, cu perioade lungi de viscol şi ninsori abundente

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va încălzi în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales ziua în Moldova, Dobrogea și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 15..16 grade în zonele depresionare și 25 de grade în Oltenia, iar minimele vor fi cuprinse între 3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15 grade în nordul litoralului. Pe arii restrânse, mai ales în regiunile intracarpatice, dimineața și noaptea va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

PROGOZA METEO LUNI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru mijlocul lunii octombrie în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil în est și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 3 și 15 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, local în regiunile nord-vestice și centrale și pe arii restrânse în rest, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru mijlocul lunii octombrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil în regiunile nordice și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 3 și 15 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, local în nord-vest, centru și pe arii restrânse în rest va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI – VINERI Vremea va fi caldă pentru această perioadă. Probabilitatea pentru ploi slabe de scurtă durată, va fi redusă. Dimineața și noaptea, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.