PROGNOZA METEO. Vreme caldă, cu averse, descărcări electrice şi grindină. Din weekend se instalează CANICULA

Vremea va fi călduroasă în următoarele zile în cea mai mare parte a ţării. Temporar vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. De asemenea, este posibil să cadă grindină. Din weekend se instalează canicula.

RomaniaTV.net
10 iun. 2015, 14:06
PROGNOZA METEO. Vreme caldă, cu averse, descărcări electrice şi grindină. Din weekend se instalează CANICULA

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiază şi la începutul nopţii, când, local în zona de munte şi în jumătatea vestică a teritoriului, pe arii restrânse în sud-est şi izolat în rest vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în sudul litoralului şi în nordul Moldovei şi 33 de grade, izolat, în jumătatea de sud a ţării.
Vremea va fi frumoasă in Bucuresti, dar călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade.

PROGNOZA METEO. VINERI, vremea se va menţine călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în zona montană, unde, îndeosebi după-amiaza şi la începutul nopţii, local vor fi averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Izolat vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade în depresiuni, pe litoral şi în nordul Moldovei şi 33 de grade, local, în Câmpia de Vest şi Câmpia Română.

Vremea se va menţine călduroasă în orele amiezii si în zona Capitalei. Cerul va fi variabil, iar condiţiile de ploaie de scurtă durată vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă se instaleaza deja canicula, după-amiaza, la câmpie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza şi în prima parte a nopţii, când se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului la munte şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27…28 de grade pe litoral şi 35 de grade în Câmpia de Vest şi în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 14 şi 22 de grade.

Vremea se va menţine călduroasă în orele amiezii si in Bucuresti. Cerul va fi variabil, iar condiţiile pentru ploaie de scurtă durată vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade.

Atat duminică, cât şi luni, vremea continua sa fie calduroasa, iar in dupa orele pranzului se atinge din nou pragul caniculei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 35 de grade. Apoi, valorile termice vor marca o scădere de la o zi la alta, mai ales în vestul, centrul şi nordul ţării. Nu lipsesc nici furtunile, prezente in prima faza local în zonele de deal şi munte, precum şi în jumătatea de vest a ţării şi izolat în rest, pentru ca ulterior acestea sa se extinda in majoritatea regiunilor.