PROGNOZA METEO. Vreme călduroasă în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi ridicate în următoarele zile, însă sunt aşteptate şi ploi. În Bucureşti, în ultima zi a lunii februarie temperatura maximă va fi de 15 grade.

27 feb. 2017, 14:53
PROGNOZA METEO. Vreme călduroasă în următoarele zile

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima zi a lunii februarie. Cerul va fi variabil cu înnorări și ceață, dimineața și noaptea, local în sud și in est și izolat în restul teritoriului. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ploi slabe, în extremitatea vest-nord-vestică. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, în Câmpia și in Dealurile de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 grade in zona litoralului si 20 de grade in Banat, iar cele minime între -4 și 10 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de caldă pentru sfârșitul lunii februarie, cu maxime in jur de 15 grade si minime de 3..5 grade. Cerul va fi variabil cu ceva nebulozitate mai accentuata și ceață, dimineața și mai ales noaptea. Vântul va fi in general slab.

PROGNOZA METEO MIERCURI. În cursul zilei, în jumătatea de vest a țării, iar noaptea în cea de est, vor fi înnorări și precipitații ce vor avea și caracter de aversă. Precipitațiile vor fi sub formă de ploaie, iar la munte, îndeosebi în a doua parte a intervalului și sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor totaliza 15-20 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, dar local și în restul teritoriului. Din punct de vedere termic, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în vest și nord-vest, unde temperatura aerului va marca o scădere și deosebit de caldă în regiunile centrale, sudice și de răsărit. Maximele se vor încadra, în general, între 9 grade in vest și 19 grade in lunca Dunarii, iar minimele vor fi cuprinse între -3 și 7 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține deosebit de caldă, cu maxime de 17…18 grade si minime de 4…6 grade. Cerul va fi variabil în cursul zilei, apoi se va înnora și temporar va ploua, posibil moderat cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice vor fi ușor mai micidecât cele din ziua precedentă în sud, in est și in centru. Cu toate acestea, vremea va fi mai caldă decât în mod normal, în această perioadă, cu maxime intre 8 grade în estul Transilvaniei și 17 grade în Oltenia, iar minimele vor fi cuprinse, în general, între -1 și 5 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări – în prima parte a zilei în sud-estul țării, iar după-amiaza și la începutul nopții în vest, centru și nord, unde izolat vor fi precipitații slabe, sub formă de ploaie, iar la munte, și lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona de munte, precum și în nord-vestul și sud-estul teritoriului. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief, izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Deși temperatura va scadea usor fata de ziua precedentă, vremea ramane mai calda decat in mod obisnuit la inceput de martie, cu maxime de 14..15 grade si minime de 2..4 grade. . Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, dar condiții de ploaie reduse si vant cel mult moderat.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări doar pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5…-4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 7…8 grade în zona de deal din Banat. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

DE SAMBATA PANA LUNI Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere la sfârșitul intervalului în regiunile sud-vestice.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Vreme capricioasă la începutul lunii martie