PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de caldă, în următoarele zile. Temperatura urcă până la 24 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi deosebit de caldă, în următoarele zile, temperaturile ajungând chiar şi la 24 de grade Celsius. 

22 mart. 2017, 14:06
PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de caldă, în următoarele zile. Temperatura urcă până la 24 grade

PROGNOZA METEO JOI 23 martie. Vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor situa între 9 grade pe litoral și 24 de grade in Banat, iar minimele vor avea valori de la -1 grad în estul Transilvaniei, până la 13 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vest și in nord, unde izolat vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, pe arii restrânse cu ușoare intensificări în Banat și Moldova. În zonele joase de relief din centru, est și sud, dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață, iar în estul Transilvaniei brumă.

VREMEA BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI 24 martie. Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, estice, centrale și la munte, unde local se vor semnala ploi, mai ales sub formă de aversă, însoțite și de descărcări electrice. În nordul Carpaților Orientali, la peste 1400 m, spre sfârșitul intervalului, trecător, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul teritoriului și în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade pe litoral și 24 de grade in Banat, iar cele minime se vor încadra 3 și 11 grade. În zonele joase, pe arii restrânse, vor mai fi condiții de ceață.

VREMEA BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA 25 martie. Vremea se va răci, mai ales în nordul, centrul și estul țării, unde valorile de temperatură se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și mai ales seara și noaptea, vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, în zona montană și local în restul teritoriului. În nordul Carpaților Orientali precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și pe arii restrânse în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între10 grade in Molodva si pe litoral și 21 de grade, in sudul Banatuluui si in vestul Olteniei, iar cele minime se vor încadra între 2 și 10 grade.

VREMEA BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros și mai ales noaptea vor fi condiții pentru averse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere ușoară față de ziua anterioară, va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA 26 martie. Vremea va fi în general închisă și temporar se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar în zona de munte, în special la altitudini mai mari, vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Precipitațiile vor avea și caracter de aversă și vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului pe crestele montane, iar la cote mai reduse și în partea de vest și de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 20 de grade, iar cele minime între 2 și 9 grade.

VREMEA BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă și vor fi averse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

TENDINŢA. De luni pana miercuri răcirea vremii va continua, dar valorile termice se vor situa, în general, în jurul celor climatologic specifice perioadei. Local vor fi precipitații, mai ales în prima parte a intervalului.